Notícia

Així hem acomiadat la temporada 2017-18

És el segon any que participem en l'esquiada conjunta que organitzen a Masella els blogs Its'a powder day i Ski the east


Un any més a Diaridelaneu.cat hem acomiadat la temporada amb la màxima emoció. Aquest és el segon any que participem en l'esquiada conjunta que organitzen a Masella els blogs Its'apowderday i Skitheeast, i en la qual cada any s'hi afegeixen altres blogs, mitjans i amics del món de la neu i l'esquí. Us ho expliquem.


Ni un, ni dos, ni tres. Aquest any hem necessitat fins a 4 dies per acomiadar la temporada 2017-18, i és que una temporada històrica com aquesta a tot el Pirineu sembla ser que requeria, per casualitat o potser per causalitat, una dedicació especial i prolongada. Doncs si, els actes per acomiadar la temporada al diaridelaneu s'han allargat durant 4 intenses i emotives jornades.

Divendres, dia dels ambaixadors

La primera jornada de comiat va ser el divendres 27 d'abril, amb la primera trobada dels ambaixadors del diari. Uns ambaixadors que per segon any consecutiu han estat fent difusió del mitjà i les marques col·laboradores del projecte (podeu veure'n la crònica de la trobada en aquest enllaç).

Dissabte, barbacoa a cobert

El dissabte 28 d'abril va ser el dia escollit per a l'esquiada conjunta i la barbacoa de germanor. Una barbacoa que en aquesta ocasió, a diferència de la primera edició celebrada l'any passat, i a conseqüència d'una meteorologia que, com ha estat norma en aquesta temporada 2017-18, s'augurava complicada per al dissabte, va aconsellar ser substituïda per un dinar sota cobert. El dinar va reunir una vintena d'amics del món dels digitals de la neu a l'entorn d'una taula amb bon beure i millor teca al refugi-restaurant de Coma Oriola.

Dilluns esquiada en banyador

I si dissabte va ser el torn de la barbacoa, el dilluns va ser el torn de la baixada en banyador, un acte que s'organitza igualment de manera informal i que aquest any, també per qüestions meteorològiques, es va avançar del dimarts 1 de maig al dilluns 30 d'abril.

Miquel Soto, el nostre ambaixador per al domini Alp2500 i un dels impulsors de la baixada en banyador a Masella cada final de temporada, va ser l'encarregat de representar al diaridelaneu en aquest acte que s'organitza per tercer any consecutiu.

Dimarts, comiat definitiu

I finalment diumenge va arribar el dia més emotiu de tots. L'1 de maig era el darrer dia que Masella obria portes, última estació d'esquí en fer-ho a tot Pirineu, i per tant era la darrera oportunitat per acomiadar la temporada. Com ha estat norma al llarg de la campanya 2017-18, la meteorologia adversa va tornar a ser la protagonista en el darrer dia de la temporada. Això no va impedir que una bona colla d'incondicionals de la neu i l'esquí no ens volguéssim perdre la darrera jornada d'esquí alpí al Pirineu.

Un darrer dia de la temporada que va estar condicionat pel color gris i les nuvolades amenaçadores al cel, per la neu dura a pistes i pel bon ambient i l'alegria dels esquiadors als telecadires. Alegria sí, perquè tothom va saber acomiadar la temporada amb aquell punt de tristesa que sempre es respira en el darrer dia de la temporada, perquè s'acaba, però amb la enorme satisfacció i alegria d'haver viscut una temporada històrica en precipitacions i per les bones condicions de neu a pistes.

Apunt final

L'esquiada i el dinar de dissabte van estar organitzats pels companys dels blogs It's a powderday(Solonieve.com) iSkitheEast (Nevasport.com), amb la participació o col·laboració del Diaridelaneu.cat i els blogs El Blog de Urzaiz, Ski & More, Ferran&Pow, EsquiaryViajarySubiendo por el telesilla.

A banda d'aquests blogs, la barbacoa de comiat també reuneix altres amics i aficionats a l'esquí que res tenen a veure amb els blogs temàtics o amb el diaridelaneu.cat, ja que en realitat, es tracta més aviat d'una trobada entre amics que no pas un esdeveniment formal.

El nostre vídeo resum del final de temporada a Masella en aquest enllaç.

Comentaris


No hi ha cap comentari
 




Editorial







giny

giny

giny

giny

giny

giny

giny

giny

giny

giny

giny