Notícia

El bike park de Soldeu tanca portes i deriven els clients al park de Pal

Les obres de la plataforma de Soldeu en són el motiu principal però el cert és que el bike-park de Soldeu ja no tornarà a obrir-se en els propers estius

Grandvalira,estiu,bike-park,DH
El bike park de Soldeu tanca portes i deriven els clients al park de Pal Autor/a: Grandvalira
El bike park de Soldeu no tornarà a obrir les seves portes. Així ho ha anunciat el director de Grandvalira-Ensisa, David Hidalgo, que ha explicat que aquest estiu no és possible oferir l'activitat a causa de les obres de la plataforma de Soldeu, però que tampoc està previst que es reprengui en un futur. Feia més de 10 estius que l'estació habilitava circuits de BTT de descens i 'cross-country' al sector de Soldeu.


El bike park de Soldeu no tornarà a obrir les seves portes. Així ho ha anunciat el director de Grandvalira-Ensisa, David Hidalgo, que ha explicat que aquest estiu no és possible oferir l'activitat a causa de les obres de la plataforma de Soldeu, però que tampoc està previst que es reprengui en un futur, ja que a l'estiu l'estació aposta més pel públic familiar i infantil, amb el Familiy Park de Canillo com a activitat estrella. A més, es considera que no hi ha tant de mercat en el món de la bicicleta tot terreny per tenir més d'una instal·lació d'aquestes característiques al país. Feia més de 10 estius que l'estació habilitava circuits de BTT de descens i 'cross-country' al sector de Soldeu.

D'altra banda, i també a causa de les obres de la plataforma de Soldeu, aquest estiu tampoc podrà operar el kàrting del Tarter, ja que es necessita l'aparcament per dur a terme el muntatge de les bigues de la nova plataforma. En aquest cas, Hidalgo ha confirmat que aquesta activitat sí que continuarà amb normalitat a partir de l'any vinent.

Per tot plegat, Vallnord ha anunciat que s'ha arribat a un acord amb Soldeu per tal que els 'bikers' que l'any passat van comprar el forfet de temporada del Grandvalira Bike Park Soldeu puguin gaudir del preu especial dels clients fidels del Vallnord Bike Park La Massana, que ascendeix a 153 euros. 

Vallnord, que ha anunciat que el bike park obrirà les seves portes el 19 de maig, també recorda que el passi d'estiu és gratuït per als posseïdors dels forfets de temporada d'Ski Andorra i d'esquí escolar. Les instal·lacions de la Massana disposen de 40 quilòmetres de descens i un desnivell de més de 1.000 metres, distribuïts en 29 circuits de diferents nivells i modalitats: 21 de descens, dos d'enduro, quatre de 'cross country', un de 'four cross', un de bicicleta elèctrica, una zona de pràctiques, una zona infantil i un 'pump track'.

Més de 40 km d'itineraris al bike-park de Pal

Amb 40 quilòmetres de descens i un desnivell superior als 1.000 metres, Vallnord Bike Park La Massana compta amb 29 circuits de diferents nivells dels quals hi ha 21 de descens, 2 d’enduro, 4 de cross country, 1 de four cross, 1 de bicicleta elèctrica, una zona de practiques, un Kids Bike Park i un pump track.
 
El summer BIKE FRIDAY dóna sortida a prop de 1.500 forfets al 50%

El cap de setmana del 27 al 29 d’abril, amb la celebració del summer BIKE FRIDAY, Vallnord-Pal Pal Arinsal va beneficiar els usuaris de Vallnord Bike Park la Massana tot posant a la venda forfets de dia d’adult reduïts al 50%. Tot i que l’estoc inicialment establert era de 1.000 forfets, l’èxit del Summer Bike Friday va fer ampliar l’oferta. Amb tot, finalment es van vendre prop de 1.500 forfets de dia al preu de 15 euros, que els bikers podran fer servir des del dia d’obertura de Vallnord Bike Park la Massana, el 15 de maig, fins al seu tancament, el 14 d’octubre del 2018.

D' ANA.ad

Comentaris


No hi ha cap comentari
 
Editorialginy

giny

giny

giny

giny

giny

giny

giny

giny

giny

giny

giny

giny