Notícia

I si Grandvalira se salva en el darrer minut del compte enrere?

Torreño sobre la situació de Grandvalira: "Encara es pot revertir la situació"

alfons torreño
Alfons Torreño a l'entrevista d'Andorra Difusió Autor/a: Captura de pantalla
El director de Grandvalira no descarta que la marca tingui continuïtat més enllà de la temporada vinent. Torreño ha expressat, a la ràdio i televisió nacional d'Andorra, que tot i la dissolució encara hi ha la possibilitat de revertir la decisió. A més, també ha remarcat que la divisió dels dos sectors podria generar una pèrdua de clients internacionals.


Una porta oberta a la continuïtat de Grandvalira més enllà del 2019, així ho ha expressat el seu director al programa de Ràdio Nacional "Ara i Aquí". Creu que "encara hi ha possibilitats" Malgrat l'anunci de dissolució de les dues entitats que conformen NEVASA, Torreño considera que encara hi ha opcions de conservar l'estructura actual i "revertir la situació".

La força conjunta dels dos sectors, Soldeu-el Tarter i Pas de la Casa-Grau Roig, és la clau segons el director per procurar el manteniment de la marca Grandvalira, que des de la temporada 2011-2012 a l'actualitat ha incrementat la facturació en un 64%. A més, enguany s'han invertit 11 milions d'euros en l'estació i és previst que s'hi inverteixen entre 9 i 10 més la temporada vinent. Tot i això,

Torreño ha avançat que s'estan duent a terme canvis, però que una ruptura podria implicar la pèrdua de clients internacionals."Part del mercat internacional ve a Grandvalira per la dimensió (210 km de pistes). En el moment que no tinguem aquest producte serà molt difícil atreure els clients del nord d'Europa perquè hi haurà oferta molt semblant més a prop".

D'altra banda, el director també veu amb bons ulls la compra de Saetde per part de Secnoa, ja que això permetrà donar una oferta més gran i àmplia del mercat de la neu.

Podeu veure l'entrevista sencera en aquest enllaç.

Comentaris


No hi ha cap comentari
 

Opinions

Més opinions

Entrevista

giny

Les més llegides

Edició en paper


Editorial

Enquesta

La nostra enquesta: com en dieu al dibuix que deixa el trepitjat de pistes?


68%


11%


11%


11%

28 vots