Notícia

El Tren Blanc ha estat utilitzat per prop de 17.000 viatgers

Des de desembre, aquest servei reforçava les connexions entre Barcelona, La Molina i Puigcerdà durant els caps de setmana i festius.

El Tren Blanc ha estat utilitzat per prop de 17.000 viatgers
El Tren Blanc ha estat utilitzat per prop de 17.000 viatgers Autor/a: Diari de la neu
Durant aquesta temporada hivernal 16.705 clients han utilitzat els serveis del Tren Blanc, el que ha suposat un increment del 17% respecte l’any anterior i la incorporació de prop de 2.500 nous viatgers. Aquestes xifres confirmen la tendència de l’any anterior on també es van registrar importants increments.

Aquest tren especial ha reforçat el servei de la línia R3 durant els caps de setmana i tenia com objectiu facilitar l’accessibilitat dels viatgers a les pistes d’esquí durant els caps de i també millorar la comunicació entre Barcelona i la capital de la Cerdanya.

De fet les estacions de La Molina i Ribes han estat origen o destinació de 9.603 clients, un 42% més que la temporada anterior.
Els productes hivernals de Renfe, Skitren i TreNatura han funcionat molt bé obtenint creixements del 22% amb més de 28.000 viatges realitzats. Aquests productes inclouen el viatge d’anada i tornada en els trens de la línia L’Hospitalet-Puigcerdà, el transport fins les pistes i el forfet vàlid per un dia.

Comentaris


No hi ha cap comentari
 
Editorialginy

giny

giny

giny

giny

giny

giny

giny

giny

giny

giny