Notícia

Arcalís aposta per continuar amb el forfet de temporada de Vallnord

Queda descartat comercialitzar un passi anual exclusiu per les seves instal·lacions i al marge d'Arinsal i Pal

forfet,arcalis
Arcalís aposta per continuar amb el forfet de temporada de Vallnord Autor/a: Vallnord
La modalitat de forfet Vallnord-Bike-&-Ski es posarà a la venda abans del 19 de maig i la intenció és que, com a molt, el preu pugi un 5% malgrat totes les inversions previstes. D'aquesta manera queda descartat comercialitzar un passi anual exclusiu per les seves instal·lacions, o sigui, al marge d'Arinsal i Pal. Una possibilitat que havia anat prenent força després que aquestes dues darreres estacions sí que hagin començat a comercialitzar un passi anual només per a les seves instal·lacions.


Arcalís creu en el forfet de temporada Vallnord, tant en les seves modalitats Bike & Ski com en el forfet d'hivern. Així, descarten replicar la iniciativa presa per Vallnord-Pal-Arinsal, ja que des d'Ordino es creu que les fórmules de forfets de temporada que engloben diversos dominis són les que més beneficien a clients i estacions.

Així doncs queda enrere la polèmica i els rumors sobre una possible desvinculació d'Arcalís del forfet de temporada que permet esquiar a Pal, Arinsal i Arcalís. Uns rumors que havien anat prenent força després que Pal-Arinsal haguessin anunciat fa unes setmanes la comercialització d'un passi de temporada restringit a Pal i Arinsal i excloent l'accés a Arcalís.

Està previst que el forfet Vallnord Bike & Ski estigui disponible abans que comencin les activitats de la temporada d'estiu a Vallnord, tant on-line com en els punts habituals de les oficines de turisme parroquials.

Els clients que adquireixin el forfet Bike & Ski gaudiran durant l'estiu-hivern 2018-2019, els mateixos serveis que en anys anteriors.

Els preus del forfet Bike & Ski i passi de temporada d'hivern 2018-2019 es publicaran en breu, un cop hagin estat aprovats en el Consell d'Administració de Vallnord. La voluntat d'Ordino és que els preus experimentin un augment de, com a màxim, un 5%.

Comentaris


No hi ha cap comentari
 


giny

Editorial

giny

giny

giny

giny

giny

giny

giny

giny

giny

giny

giny

giny

giny

giny