Notícia

Arcalís aposta per continuar amb el forfet de temporada de Vallnord

Queda descartat comercialitzar un passi anual exclusiu per les seves instal·lacions i al marge d'Arinsal i Pal

forfet,arcalis
Arcalís aposta per continuar amb el forfet de temporada de Vallnord Autor/a: Vallnord
La modalitat de forfet Vallnord-Bike-&-Ski es posarà a la venda abans del 19 de maig i la intenció és que, com a molt, el preu pugi un 5% malgrat totes les inversions previstes. D'aquesta manera queda descartat comercialitzar un passi anual exclusiu per les seves instal·lacions, o sigui, al marge d'Arinsal i Pal. Una possibilitat que havia anat prenent força després que aquestes dues darreres estacions sí que hagin començat a comercialitzar un passi anual només per a les seves instal·lacions.


Arcalís creu en el forfet de temporada Vallnord, tant en les seves modalitats Bike & Ski com en el forfet d'hivern. Així, descarten replicar la iniciativa presa per Vallnord-Pal-Arinsal, ja que des d'Ordino es creu que les fórmules de forfets de temporada que engloben diversos dominis són les que més beneficien a clients i estacions.

Així doncs queda enrere la polèmica i els rumors sobre una possible desvinculació d'Arcalís del forfet de temporada que permet esquiar a Pal, Arinsal i Arcalís. Uns rumors que havien anat prenent força després que Pal-Arinsal haguessin anunciat fa unes setmanes la comercialització d'un passi de temporada restringit a Pal i Arinsal i excloent l'accés a Arcalís.

Està previst que el forfet Vallnord Bike & Ski estigui disponible abans que comencin les activitats de la temporada d'estiu a Vallnord, tant on-line com en els punts habituals de les oficines de turisme parroquials.

Els clients que adquireixin el forfet Bike & Ski gaudiran durant l'estiu-hivern 2018-2019, els mateixos serveis que en anys anteriors.

Els preus del forfet Bike & Ski i passi de temporada d'hivern 2018-2019 es publicaran en breu, un cop hagin estat aprovats en el Consell d'Administració de Vallnord. La voluntat d'Ordino és que els preus experimentin un augment de, com a màxim, un 5%.
Entrevista

"La festa post competició és un gran al·licient. Sense ella, el record per als nens no seria el mateix"
Oriol Guinart Director tècnic de Club Aranès d'Esports d'Iuèrn (CAEI)

entrevista


Les més llegides

Edició en paper


Editorial