Notícia

Júlia Bargalló, i ara què?

Bargalló no complia els requisits esportius fixats durant la passada temporada

julia bargallo
Júlia Bargalló Autor/a: RFEDI
Fa un parell de dies que la RFEDI va fer públics el llistat d'esquiadors amb què compta per a les estructures tècniques destinades a l'alta competició. La baixa de l'esquiadora Júlia Bargalló dins de l'equip d'elit de la federació estatal ha estat una sorpresa, ja que actualment és la vigent campiona d'Espanya en gegant i supergegant.


L'esquiadora del CAEI serà baixa dels equips de competició de la RFEDI per a la temporada 2018-2019 i això que va ser la gran protagonista als campionats absoluts d'Espanya celebrats aquest passat mes d'abril a Sierra Nevada. La decisió arriba en un moment difícil per a l'esquiadora, que encara no ha decidit quin camí seguir en endavant. Ahir dijous vam tenir l'oportunitat de parlar d'aquesta qüestió amb ella. Via telefònica, entre classes, feines i pràctiques ens va atendre per comentar algunes qüestions. Serena i alegre, això és el que va contestar a les nostres preguntes.

Júlia, quan vas tenir coneixement de la decisió de no formar part de l'equip de la RFEDI?
En vaig tenir coneixement fa un parell de dies.

Se us comunica personalment? O com se us fa saber?
Si, ens truca el delegat tècnic i ens ho fa saber. Normalment ens convoquen a una reunió i parlem de com ha anat la temporada i parlem de la següent. Aquest any no he tingut reunió. Ens van dir que el dia 30 d'abril ens dirien alguna cosa i fa dos dies ens van trucar.

T'esperaves la decisió? I com vas reaccionar?
Per una part sí que ho esperava, perquè de fet ja ens van dir que qui no estigués dins dels criteris i requisits tècnics no seguiria a l'equip. Per una altra part pensava que em donarien l'oportunitat de seguir amb l'equip per la bona temporada que vaig fer l'any passat i per les dificultats que m'han posat en aquesta.

Què faràs a partir d'ara o quins passos seguiràs en el món de la competició?
Encara no he decidit al cent per cent que faré. Em falta saber quin programa tindria si tornés a formar part de l'estructura de la RFEDI. Si m'ofereixen un programa com el d'aquest any, ja no vull seguir. Si no arribo a dalt de tot, vull que sigui per mi, perquè no he pogut, no per factors externs com tenir un mal programa i no tenir els medis suficients. Vull arribar a d'alt de tot si és que continuo i per fer això necessito molt de suport.

Què els diries a les noves generacions d'esquiadors que volen entrar en el món de la competició?
Els hi diria que és un esport increïble. Que té molts moments durs però que val la pena sacrificar-se. Jo no canviaria res del que he fet fins ara en aquest esport.

Comentaris


No hi ha cap comentari
 

Editorial


Opinions

Més opinions

giny

Edició en paper


giny

giny