Notícia

El Bike Park de Pal, el primer en obrir la temporada 2018 

El de Vallnord serà el primer bike-park del Pirineu en obrir i ho farà aquest dissabte 19 de maig

El Bike Park de Pal, el primer en obrir la temporada 2018. Imatge d'arxiu.
El Bike Park de Pal, el primer en obrir la temporada 2018. Imatge d'arxiu. Autor/a: Vallnord
Dissabte, 19 de maig, l'estació andorrana de Vallnord-Pal-Arinsal obre la temporada de mountain bike amb l'obertura de tots els circuits de BTT situats entre la zona de la Caubella de Pal i la parròquia de la Massana. El cap de setmana d'inici de la temporada arriba amb una competició també d'estrena: Faster than you by Commençal. El preu del forfet de dia, fins a l'obertura total i ininterrompuda del bike park prevista per al dia 15 de juny, tindrà un cost reduït de 15 euros per tots els usuaris de bicicleta.


Els circuits de Vallnord Bike Park La Massana, a Andorra, estan preparats per rebre els primers descenders de la temporada primavera-estiu 2018. Aquest dissabte, 19 de maig, les instal·lacions de Vallnord-Pal-Arinsal posaran en marxa la temporada amb l'obertura de tots els circuits de mountain bike compresos entre la Caubella de Pal i la parròquia de la Massana. Des d'aquest primer cap de setmana i fins al 15 de juny, l'estació obrirà tots els dissabtes i diumenges posant a disposició els serveis de la Caubella i el telecabina amb el qual s'accedeix a aquests en marxa, sota un preu especial de 15 euros. A partir de llavors, s'obrirà tot el domini de forma ininterrompuda al llarg de l'estiu, així com les activitats d'aventura compreses a Vallnord Mountain Park la Massana.

Challenge 'Faster than you' by Commençal

La inauguració de la temporada arriba amb l'afegit d'una nova competició en el calendari: Faster than you by Commençal. Es tracta d'un desafiament pensat per a grups d'amics, que aquest estiu donarà la volta per diversos bike parks, com Les 2 Alpes o Les Angles, a més de Vallnord, i en el que participaran dos riders Fox: els clàssics Andreu Lacondeguy i Pierre Edouard Ferry. Ells seran els encarregats de marcar els temps de descens de referència a través dels circuits de Pal, i es deixaran reptar els bikers que s'atreveixin a desafiar sumant-se a la challenge. Per participar en aquesta prova, que arriba acompanyada de diversos concursos i festa al Spot Commençal de la Massana, els participants només han d'accedir a l'aplicació RAW MTB, que indicarà els tracks i els temps que formen part de l'esdeveniment.

Incidències noves a Vallnord Bike Park la Massana estiu 2018

La competició estrella de la temporada, la Copa del Món UCI de MTB i el Mundial Màsters UCI, no serà fins al juliol. No obstant això, cal destacar molts altres esdeveniments internacionals dins el calendari de Vallnord-Pal-Arinsal abans d'aquesta data. Les clàssiques trobades de l'estiu a Andorra, com la Multisegur Volta als Ports o l'Andorra Ultra Trail Vallnord, segueixen presents en una planificació estival que, enguany, inclou noves carreres.

A més del challenge "Faster than you" que s'estrena dissabte, enguany arriba per primera vegada la MiniDH Kids Cup que, juntament amb la 2a Kids Riders Bike Challenge, dóna lloc als nens en el món de les competicions esportives de BTT. Tot això se suma a les ja consolidades proves internacionals de BTT, com la Maxiavalanche Europe Cup 2018 que tindrà lloc el proper 16 de juny o la Copa Catalana DHI, que es desenvoluparà el 28 de juliol.

Consulta el calendari de competicions de Vallnord-Pal-Arinsal en aquest enllaç.

Tota la informació sobre Vallnord Bike Park la Massana en aquest enllaç.
 

Comentaris


No hi ha cap comentari
 


Editorial

giny

giny

giny

giny

giny

giny

giny

giny

giny