Notícia

Kosovo ja és membre de ple dret de la FIS

Kosovo ja va participar als jocs d'hivern de Pyeongchang i ho va fer per primera vegada al costat de països com Malàisia, Singapur, Kosovo, Eritrea i l’Equador

bresovica,kosovo
Kosovo disposa d'una sola estació d'esquí, coneguda com Brezovica Autor/a: Facebook Bresovica
El 51è Congrés Internacional de la Federació Internacional d'Esquí (FIS) celebrat a Costa Navarino (Grècia) del 13 al 19 de maig va aprovar noves federacions com a membres de la FIS. El Congrés va aprovar l'afiliació de dues federacions nacionals d'esquí, les de Jordània i la República Dominicana, i també admetre la federació d'esquí de Kosovo com a membre de ple dret.

De fet, Kosovo és reconegut com a Estat sobirà per 112 dels 193 membres de Nacions Unides però hi ha països com Sèrbia, Rússia, la Xina i l'Estat espanyol que no l'han volgut reconèixer. Tot i aquest boicot, Kosovo ja va participar aquest hivern passat als jocs d'hivern de Pyeongchang i ho va fer per primera vegada al costat de països com Malàisia, Singapur, Eritrea i l'Equador.

A Kosovo hi ha una sola estació d'esquí, Brezovica, amb 20 quilòmetres de pistes i 7 remuntadors. Actualment hi ha un projecte per fer-la arribar als 100 quilòmetres, instal·lació de xarxa de producció de neu i urbanització amb hotels i apartaments al peu de pista.

Comentaris


No hi ha cap comentari
 
Editorialginy

giny

giny

giny

giny

giny

giny

giny

giny

giny

giny

giny

giny