Notícia

Kosovo ja és membre de ple dret de la FIS

Kosovo ja va participar als jocs d'hivern de Pyeongchang i ho va fer per primera vegada al costat de països com Malàisia, Singapur, Kosovo, Eritrea i l’Equador

bresovica,kosovo
Kosovo disposa d'una sola estació d'esquí, coneguda com Brezovica Autor/a: Facebook Bresovica
El 51è Congrés Internacional de la Federació Internacional d'Esquí (FIS) celebrat a Costa Navarino (Grècia) del 13 al 19 de maig va aprovar noves federacions com a membres de la FIS. El Congrés va aprovar l'afiliació de dues federacions nacionals d'esquí, les de Jordània i la República Dominicana, i també admetre la federació d'esquí de Kosovo com a membre de ple dret.

De fet, Kosovo és reconegut com a Estat sobirà per 112 dels 193 membres de Nacions Unides però hi ha països com Sèrbia, Rússia, la Xina i l'Estat espanyol que no l'han volgut reconèixer. Tot i aquest boicot, Kosovo ja va participar aquest hivern passat als jocs d'hivern de Pyeongchang i ho va fer per primera vegada al costat de països com Malàisia, Singapur, Eritrea i l'Equador.

A Kosovo hi ha una sola estació d'esquí, Brezovica, amb 20 quilòmetres de pistes i 7 remuntadors. Actualment hi ha un projecte per fer-la arribar als 100 quilòmetres, instal·lació de xarxa de producció de neu i urbanització amb hotels i apartaments al peu de pista.
Entrevista

"La festa post competició és un gran al·licient. Sense ella, el record per als nens no seria el mateix"
Oriol Guinart Director tècnic de Club Aranès d'Esports d'Iuèrn (CAEI)

entrevista


Les més llegides

Edició en paper


Editorial