Notícia

Les obres de la plataforma de Soldeu compleixen al límit el calendari previst de construcció

Les obres de la plataforma i les de l'aparcament segueixen terminis diferents tot i ser la mateixa obra

plataforma,obres,soldeu
Així estaven les obres de la plataforma de Soldeu fa 15 dies Autor/a: Diaridelaneu.cat
Dues obres i dos terminis al peu de pista de Soldeu. Tot i que la construcció és en paral·lel i es fa tot a la vegada, el cert és que una cosa són les obres de la plataforma i les altres les de l'aparcament ubicat en part sota la plataforma. Està previst que aviat es puguin iniciar els treballs de l'accés al pàrquing de la nova plataforma de Soldeu. Ahir a la ràdio-televisió andorrana es va anunciar i confirmar que es podrà complir el termini pel que fa a la plataforma, i que una altra cosa és el pàrquing. Sobre l'aparcament es deixaran els interiors el més avançat possible amb la intenció que pugui entrar en funcionament, ni que sigui parcialment, el març de l'any vinent.


Segons van informar ahir a la ràdio-televisió andorrana el cònsol major de Canillo, Josep Mandicó, aviat s'iniciaran els treballs de l'accés al pàrquing de la nova plataforma de Soldeu que es construeix per a les finals de la Copa del Món d'esquí. Aquestes obres depenen del comú de Canillo, que les ha adjudicat a una UTE i tindran un cost de 460.000 euros.

El nou accés anirà des del vial de la carretera general fins a l'entrada del pàrquing i es preveu que les obres tinguin una durada de 20 setmanes, amb un parèntesi de juliol a setembre. El cònsol major de Canillo, Josep Mandicó, assegura que les obres de la plataforma s'estan adequant al calendari previst, tot i que ha admès que els terminis d'execució estan al límit i es treballa molt ajustadament.

Comentaris


No hi ha cap comentari
 
Editorialginy

giny

giny

giny

giny

giny

giny

giny

giny

giny

giny