Notícia

Las Leñas es prepara per a una nova temporada amb novetats

Las Leñas esdevindrà l'estació sud-americana amb més unitats de producció de neu

las leñas,parking
La carretera d'accés a Las Leñas està acabant de ser pavimentada en la seva totalitat Autor/a: Diaridelaneu.cat
Una característica força comuna a les estacions argentines és que, a gairebé totes, per arribar al peu de pistes sovint els darrers quilòmetres es fan per pistes forestals que, o bé són un fangueig, o tot el contrari són ben polsegoses. I una altra característica és que depenen bàsicament de la precipitació de neu natural, sent la neu produïda un recurs escàs. A Las Leñas aquest any hi ha novetats en aquest dos aspectes.


Falten menys de 30 dies perquè comenci la temporada d'esquí a les estacions andines i aquests dies es comencen a presentar i fer públiques algunes de les novetats per a la nova campanya. Aquesta setmana ha estat Las Leñas qui ha fet públiques les primeres novetats i entre aquestes n'hi ha dues d'especial interès.

La primera és la instal·lació de neu produïda garantida en 7,5 quilòmetres de pistes del sector 1 per a esquiadors avançats, i si bé no s'especifica a quines pistes afecta sí que s'informa que en total hi haurà 36 nous canons per als quals s'ha creat una obra important d'infraestructura per ampliar la capacitat de fabricació de neu. Amb aquestes 36 unitats Las Leñas esdevindrà l'estació d'esquí amb més unitats de producció d'Argentina i sud-amèrica. La seguiran Cerro Castor amb 23 unitats i Cerro Catedral amb 22.

I la segona és que la carretera d'accés, la Ruta 222, fins ara de terra compactada, està acabant de ser pavimentada en la seva totalitat, això és des de la cruïlla de la mítica Ruta 40 fins al peu de pistes urbanitzat de l'estació d'esquí.

A més, per a aquest hivern Las Leñas renova el servei d'hoteleria a la majoria dels edificis que conformen el complex hoteler peu de pistes. També han informat de moviments de terra i perfilats de pistes a la muntanya amb l'objectiu d'augmentar la superfície esquiable.

Comentaris


No hi ha cap comentari
 
EditorialOpinions

Més opinions


giny

ginyginy

giny

giny

giny

giny

giny

giny

giny