Notícia

L'Associació Ski Arenys prepara una nova edició de la Fira +KNEU

Els dies 27 i 28 d'octubre de 2018 a la Plaça de l'Església d'Arenys de Mar

+kneu
Els dies 27 i 28 d'octubre de 2018 a la Plaça de l'Església d'Arenys de Mar torna la fira +Kneu Autor/a: Associacio Ski Arenys
El 27 i 28 d'octubre de 2018 se celebrarà una nova edició de la Fira +KNEU a la Plaça de l'Església d'Arenys de Mar. L'organització de la Fira, a càrrec de l'Associació Ski Arenys, està preparant tots els detalls del que vol ser un dels esdeveniments importants del sector a Catalunya.

La fira té l'objectiu d'apropar els esports d'hivern i tot el que els envolta als aficionats i amants de la neu del nord-est de Catalunya. A més, de nou vol tornar a ser la primera fira del sector que es realitzi de cara a la temporada 2018/19. A diferència d'altres fires del sector, aquesta tindrà l'entrada gratuïta i estarà situada a la part més transitada de la vila d'Arenys de Mar.

Enguany, serà la 3a Fira organitzada per l'Associació i entre altres, ja han confirmat la seva participació d'estacions com Vallnord (Pal-Arinsal), Porte Puymorens, Les Angles, Masella, la Molina, Port del Comte, Tavascan o Sierra Nevada.

A part, de nou tornarà a haver-hi la zona de material de muntanya, el mercat gastronòmic, la zona infantil amb activitats pels més petits de la casa, i una zona Show Cooking i de restauració on poder tastar alimentació de muntanya.

En aquests moments els responsables de l'Associació estan acabant de perfilar els últims expositors, alhora que estan rebent sol·licituts d'informació d'empreses que volen col·laborar en l'esdeveniment i que poden acabar d'ampliar el nombre d'stands de la fira.

En aquest sentit qualsevol interessat en exposar o bé en patrocinar l'esdeveniment, pot dirigir-se a skiarenys@gmail.com per tal de descobrir més detalls per participar a la Fira.

Trobareu més informació de l'esdeveniment en els propers dies a Diaridelaneu.cat, publicació que tornarà a ser el mitjà digital oficial de difusió de la fira, i a la web oficial de la fira www.meskneu.cat o a la seva pàgina de Facebook www.facebook.com/skiarenys

Comentaris


No hi ha cap comentari
 

Editorial


Opinions

Més opinions

giny

Edició en paper


giny

giny