Notícia

Menys de 20 dies per a l'obertura de la glacera de Les 2 Alpes

Les 2 Alpes obrirà l'esquí d'estiu el 23 de juny amb rècord de neu acumulada i amb reforç de neu produïda

glacera,les 2 alpes
Les 2 Alpes obrirà l'esquí d'estiu el 23 de juny amb rècord de neu acumulada i amb reforç de neu produïda. Autor/a: Skipass
Falten menys de 20 dies per a l'inici de la temporada d'estiu a la glacera de l'estació alpina, un inici que promet ser èpic gràcies a la gran quantitat de neu acumulada, més de 4 metres al cim de la glacera.


S'acosta l'estiu i amb ella la temporada estival a la glacera de Les 2 Alps, enguany el tret de sortida serà el dissabte 23 de juny i finalitzarà el diumenge 26 agost 2018 si les condicions de la neu ho permeten.

Aquest any, gràcies a l'abundant neu caiguda durant l'hivern i la primera part de la primavera, els gruixos a la glacera són molt importants -més de 400 cm de neu-. A més, l'estiu passat, es van instal·lar nous canons de neu a la glacera per reforçar la neu durant els mesos d'estiu.
Entre les novetats per aquest estiu a la glacera de Les 2 Alpes hi ha la instal·lació d'un big-air, un matalas d'aire per poder saltar amb els teus esquís sense risc de lesió. Cada salt costarà uns 3 euros.

Una de les glaceres més populars a l'estiu

Les 2 Alpes ofereix una de les majors zones d'esquí d'estiu a Europa. Ubicada entre les cotes 2.900 i i 3.600 metres d'altitud, es considera una de les majors glaceres per a l'esquí d'estiu d'Europa, ja que ofereix 120 hectàrees de terreny amb pistes trepitjades.

L'snowpark de la glacera de Les 2 Alps, situat a la cota 3.200, s'ha convertit en els últims anys en un dels millors snowparks d'Europa. L'snowpark compta amb dos remuntadors específics i amb trucs de tots els nivells.

La zona esquiable de la glacera consta de vuit pistes (dues verdes, quatre blaus, dues vermelles i una zona d'estil lliure), que són ateses per un telefèric, dos telecadires, vuit telesquís i dues telecordes, un funicular i un ascensor. Les 2 Alpes disposa de 50 instructors d'esquí i surf de neu i l'accés a la glacera és a través del telecabina Jandri Express.

L'horari per a la pràctica de l'esquí és de 07.00-12.30. El forfet d'estiu 2018 d'aquesta estació té un preu de 40,90 € per als adults i 32,70 € per als nens menors de 13 anys i majors de 65 anys. Per als menors de 5 anys o majors de 72 anys el forfet és gratuït.

Més informació en aquest enllaç.


Entrevista

Les més llegides

Edició en paper


Editorial

Enquesta

La nostra enquesta: posar ordre a la muntanya


33%


8%


59%

66 vots