Notícia

Grandvalira vol seguir creixent en visitants a l'estiu tot i no oferir el bike park i el Funicamp

El kàrting es trasllada al circuit del Pas i Encamp aposta per la cultura per pal·liar l'absència del giny

El camp de golf de Soldeu, un dels atractius de Grandvalira a l'estiu
El camp de golf de Soldeu, un dels atractius de Grandvalira a l'estiu
Una plataforma per salts acrobàtics, novetat de Grandvalira en un estiu sense Funicamp ni bike park. Grandvalira planteja les activitats d'estiu com un complement a l'oferta turística d'Encamp i Canillo. Es vol aprofitar esdeveniments esportius, com l'Spartan Race o la Purito per consolidar la trajectòria ascendent dels darrers anys pel que fa al nombre de clients.


Si aquest dimarts els dos sectors de Vallnord escenificaven la seva unió en una roda de premsa per presentar la temporada d’estiu, aquest dimecres al matí ha estat el torn de Grandvalira, i per tant d’Ensisa i Saetde. La temporada s’inaugurarà el proper 23 de juny amb l’obertura del Mon(t)Magic Family Park de Canillo, pensat per al públic més familiar, i de fet és aquest públic al que vol majoritàriament arribar el domini durant la temporada estival.

El director general de Grandvalira-Nevasa, Alfonso Torreño, ha explicat que l’oferta d’estiu es presenta sota el concepte ‘territori Grandvalira’ per deixar clar que no són “una destinació per si mateixa com a l’hivern”, sinó que “complementen l’oferta global de país”. En qualsevol cas, els darrers anys han viscut creixements de dues xifres pel que fa a l’afluència de visitants (un 17% l’any passat), i aquest estiu confien repetir de nou aquests percentatges d'augment, ha assegurat Torreño. Es mostren convençuts que tornaran a créixer tot i que aquest estiu no obre el bike park de Soldeu ni tampoc el Funicamp.

El director general de Grandvalira-Ensisa, David Hidalgo, ha assegurat que la BTT és un mercat “estancat” i que no tenia sentit seguir apostant per aquesta via. En canvi, “l’activitat familiar és rendible”. Per això s’aposta pel Family Park, el qual presenta novetats com el ‘big airbag’, plataforma inflable per saltar-hi al buit des de diverses alçades. Amb tot, però, la tirolina segueix sent l’activitat estrella, ha refermat Hidalgo.

Pel que fa al camp de golf, obrirà portes el 7 de juliol, mentre que el kàrting Marc Gené, que no es pot instal·lar a el Tarter ja que la zona està condicionada per les obres de la plataforma de Soldeu, s’ubicarà al circuit del Pas de la Casa.

Anant ara a Saetde, l’absència del Funicamp, que tanca per obres de manteniment, implica també que no hi hagi activitats a la seva estació de més alçada. Per contrarrestar-ho, ha explicat la directora d’operacions de la societat, Verònica Canals, el comú encampadà oferirà un servei de minibús que recorrerà zones com les Pardines, Engolasters i els Cortals. Així mateix, també es potenciaran molt els esdeveniments culturals tant a Encamp com al Pas de la Casa. Preguntada per la possibilitat que obrin els remuntadors del poble del Pas, ha informat que s’està estudiant fer-ho de les 10 a les 15 hores i que es prendrà la decisió abans de la seva festa major.

El que sí que obrirà, i més veient la bona acollida que ha tingut a l’hivern, és el refugi de l’Illa, d’on sortiran rutes guiades i on es fomentarà també activitats relacionades amb la gastronomia.

Tots dos sectors han volgut destacar també la proposta d’esdeveniments, com els tornejos al camp de golf, l'Spartan Race d’aquest proper cap de setmana o La Purito Andorra.

D'ANA.ad

Comentaris


No hi ha cap comentari
 
Editorialginy

giny

giny

giny

giny

giny

giny

giny

giny

giny

giny