Notícia

Port del Comte valora la temporada 2017-18 com a molt satisfactòria

El nombre d'esquiadors enguany ha arribat al llindar dels 90.000 esquiadors, amb un total de 89.500 forfets venuts

port del comte
Port del Comte ha fgaudit d'una campanya 2017-18 amb molta neu i esquiadors Autor/a: Ferran Freixenet
Dos mesos després de tancar pistes a Port del Comte fan balanç de la temporada. A l'estació del Solsonès, com ha passat amb totes les del Pirineu amb nevades regulars i generoses, la campanya ha resultat molt positiva però cal fixar-se amb alguns matisos.

Durant l'hivern aquestes nevades han anat succeint de manera ininterrompuda i molts caps de setmana els gruixos han sobrepassat els 2 metres d'alçada, fins i tot alguns d'ells han arribat als 3 metres. L'obertura inicial es va fer el 2 de desembre començant pel sector debutants, tot i que aviat es van obrir més pistes i sectors, des del Querol fins a arribar progressivament a l'Estivella.

Veient l'evolució de l'obertura d'instal·lacions i pistes és fàcil imaginar que els números han estat positius, i tant és així que el nombre d'esquiadors enguany ha arribat al llindar dels 90.000 esquiadors, amb un total de 89.500 forfets venuts. Això suposa un increment d'un 2% respecte a l'any anterior, el qual ja havia estat molt bo i generós, tant amb quantitat de neu com amb nombre d'esquiadors.

Gràcies també a aquest gran nombre de nevades, el Port del Comte ha pogut gaudir de 124 dies d'estació d'esquí oberta des del dia 2 de Desembre fins al 8 d'Abril.

Des de Port del Comte també ens han comunicat que aquestes xifres s'haurien pogut incrementar, ja que molts caps de setmana han estat meteorològicament marcats per nevades i condicions adverses. En qualsevol cas des de Port del Comte ens han confirmat que les xifres han estat de rècord i per tant la valoració global ha estat molt satisfactòria.

Comentaris


No hi ha cap comentari
 

Opinions

Més opinions

Entrevista

giny

Les més llegides

Edició en paper


Editorial

Enquesta

La nostra enquesta: com en dieu al dibuix que deixa el trepitjat de pistes?


70%


11%


11%


7%

27 vots