Notícia

Comença la temporada d'esquí a sud-amèrica

El Colorado va obrir ahir dijous, avui s'hi ha afegit Valle Nevado i La Parva i demà ho faran Las Leñas, Cerro Bayo i Cavihaue

el colorado,telecadira
El Colorado, la primera del continent en obrir ahir dijous Autor/a: El Colorado
Ja fa dies que els Andes centrals van rebre la primera gran nevada de la temporada, però no va ser fins ahir que una primera estació, El Colorado, va obrir en un 70% de pistes i remuntadors. De fet, des del 9 de juny, aquesta estació ja va obrir el sector del telecadira Pinguinos, oferint una obertura parcial.

La temporada ha començat als andes de Xile amb gairebé 20 dies de retard respecte a l'any passat, que van iniciar la campanya el 20 de maig, tot i que va ser una obertura avançada del tot excepcional. Per norma la temporada als Andes de Xile comença a principis de juny.

Avui Valle Nevado, demà dissabte Antillanca

Avui divendres s'hi ha afegit la veïna Valle Nevado, que enguany celebra el seu 30 aniversari, i La Parva, mentre que demà dissabte obrirà Antillanca.

Portillo ha anunciat l'obertura per al dia 23 de juny, Pucón obrirà el 29 de juny i Corralco no ha posat data d'obertura. Pel que fa a Nevados de Chillan avui han emés un comunicat segons el qual, tot i disposar d'una bona base, encara els falta una nevada de 25 cm per poder obrir.

A Argentina, Las Leñas, Cerro Bayo i Caviahue també obren

Pel que fa a les estacions argentines està previst que demà dissabte obrin Las Leñas, Cerro Bayo i Caviahue. La primera ho ha anunciat via xarxes socials i avisant que obrirà al 100% de pistes i remuntadors. A Cerro Bayo s'obrirà el sector alt de l'estació,  i a Caviahue s'han limitat a anunciar l'obertura per demà dissabte però sense especificar en nombre de pistes o remuntadors.

Chapelco té previst obrir el 23 de juny, Cerro Castor el 29 de juny i Cerro Catedral i La Hoya Esquel encara no han definit una data.

Comentaris


No hi ha cap comentari
 


Editorial

giny

giny

giny

giny

giny

giny

giny

giny

giny