Notícia

Compte enrere per a la Copa del Món UCI de MTB de Pal Arinsal

Se celebrarà del 10 al 15 de juliol a La Massana

Compte enrere per a la Copa del Món UCI de MTB de Pal Arinsal
Compte enrere per a la Copa del Món UCI de MTB de Pal Arinsal Autor/a: Iñaki Rubio
Comença el compte enrere per a la celebració de la Copa del Món UCI de mountain bike 2018. Falten menys de 30 dies perquè l’esdeveniment mundial de la MTB torni a aplegar milers de persones a les instal·lacions de Vallnord-Pal-Arinsal, en el marc de la UCI MTB World Cup i els Mundials Màsters UCI MTB. Enguany, el programa de les proves de descens (DHI) i cross-country (XCO) incorpora una novetat per a l’elit, la cross-country short track (XCC). Es tracta d’una cursa “explosiva” de 30 minuts, prèvia a les finals de XCO, que tindrà lloc el divendres, 13 de juliol. Les grans finals de DHI i XCO se celebraran, respectivament, el dissabte 14 i el diumenge 15 de juliol. Immediatament després, fins al 18 de juliol, es desenvoluparà el Mundial Màsters de BTT.  


L’organització de la UCI MTB World Cup Vallnord 2018 ha engegat el compte enrere per a la 6a aturada que l’esdeveniment internacional farà al Principat d’Andorra, al mes de juliol. Menys de 30 dies perquè els riders més importants del món s’instal·lin a La Massana amb la finalitat de disputar-se les primeres places internacionals en les modalitats d’XCO i de DHI. La competició s’inaugurarà el dia 10 de juliol, amb un descens extrem que serà televisat. A partir d’aquí, es desenvoluparan els entrenaments i rondes classificatòries que duran, el cap de setmana del 14 i 15, a les grans finals de downhill i cross-country. D’aleshores ençà, fins al 18 de juliol, tindrà lloc el Mundial Màsters UCI MTB Vallnord 2018, en què es preveuen 650 participants de 25 països.
 
Novetats UCI MTB World Cup Vallnord 2018

La Copa del Món UCI MTB a Vallnord veurà aplicades novetats i modificacions en favor de la comoditat dels corredors i, també, dels espectadors. El director tècnic de la competició, Albert Balcells, ha anunciat que s’ha traslladat la zona de sortida i arribada de l’itinerari de cross-country, que enguany s’ubicarà a la zona del Planell i permetrà, per consegüent, una vista privilegiada per als seguidors, amb un accés especial per al públic. El circuit World Cup DH, com s’ha fet consecutivament cada edició, ha estat millorat amb el fi que “des de dalt fins a la meta, els espectadors televisius i presencials puguin seguir tot el trajecte”. Així, s’han pensat nous punts de megafonia per tal que el relat de la cursa pugui sentir-se arreu.
 
El programa dels 8 dies en què la Copa del Món de BTT serà instal·lada a Andorra inclou la novetat més important. El divendres, 13 de juliol, es disputarà la cross-country short track, una prova de 30 minuts de durada que transcorrerà en el mateix circuit d’XCO. Es tracta d’una cursa explosiva de dos quilòmetres que servirà per obrir la copa del món i en la que participen els  40 millors corredors elit.
 
Nou equipament per als voluntaris i més formacions

Desenes de voluntaris ja s’han inscrit per formar part de l’equip que permetrà el desenvolupament de les competicions. En aquesta edició tots ells comptaran amb un nou equipament complet, que se li entregarà en les diferents formacions amb les quals, també, se li facilitarà tot el necessari perquè la seva vivència sigui excepcional.
 
Les inscripcions per formar part del voluntariat de la Copa del Món segueixen obertes. A través del web https://www.vallnordworldcup.com/ca/fes-te-voluntari/ poden inscriure’s tots els majors de 16 anys, ja siguin nacionals o bé seguidors de l’exterior que vulguin formar part d’aquest gran esdeveniment. L’únic requeriment és registrar-se a través d’aquest enllaç. Des d’aleshores, es rebrà la informació sobre les diferents reunions en què es formaran els grups de treball, es distribuiran les tasques, s’informarà sobre els emplaçaments i horaris per a la recollida dels àpats... I on començarà la seva participació en l’esdeveniment internacional més important de l’estiu al Principat.
 
Consulta el programa de les proves: https://www.vallnordworldcup.com/ca/programa/
 

Comentaris


No hi ha cap comentari
 


giny

Editorial

giny

giny

giny

giny

giny

giny

giny

giny

giny

giny

giny

giny

giny