Notícia

La All for One reuneix a més de 120 riders en la seva segona edició

La competició de Dh va suposar l'inici de la temporada del Bike Park de la Molina


Més de 120 persones assistiren a l'esdeveniment, celebrat dissabte 9 de juny, que donava inici a la nova temporada d'estiu a La Molina amb l'obertura del Bike Park i el centre d'activitats.


El dissabte 9 de juny va ser una jornada on va destacar l'ambient festiu i la bona méteo (en compració amb la passada edició) i els assistents van poder mesurar-se en els circuits All for One i Guineu contra els temps marcats dies abans per el pro rider WC Alex Marín. Els assistents també van poder gaudir durant la resta del dia dels 13 circuits de la Molina Bike Park fins mitja tarda quan es va donar pas a la festa a la zona del llac, amenitzada amb música per Red Bull i la clàssica botifarrada popular.
 
El nivell dels riders participants va sorprende a més d'un pro que assití a l'esdeveniment (entre d'ells els germans Jorba i Jordi Junyent). Els temps que encapçalaren les classificacions van estar per sota dels 5 minuts i van ser premiats els primers classificats per categoria (full, single speed i no chain): Pablo Poch, primer classificat de la fase general, amb un temps de 4' 39", Iban López, primer classificat del single speed, amb un temps de 4'48" i Marc Vila, primer classificat del no chain, amb un temps de 4'50".
 
El sentir majoritari dels participants va ser bo, contents amb la bona qualitat del treball dels bike patrols de La Molina, que van haver de treballar sense descants per adequar les instalacions, havent de posposar la posta en marxa del Bike Park del 2 al 9 de juny per presència de massa neu en els circuits després d'un hivern generós en quant a precipitacions es refereix.

A més de les instalacions i serveis de La Molina Bike Park, també es va obrir el Centre d'ActivitatsOutdoor de La Molina amb fins una veintena de propostes lúdiques per a tots els gustos i perfils, entre les que destaquen el parc d'aventures al bosc, senderisme assistit amb remuntadors mecànics, segway, tubbing...que constitueixen una oferta d'oci ideal per famílies en busca d'una combinació d'enteteniment i natura. 

Des del 9 de juny fins el 30 de juny, la Molina obrirà les seves portes els caps de setmana, i a partir de llavors, i fins l'11 de setembre, ho farà cada dia amb l'obejctiu d'oferir un producte d'oci variat i punter a la Cerdanya, apte per tots les públics posant a disposició dels visitants propostes tan interessants com els forfets "Non stop" que inclouen gran varietat d'activitats o el forfet de temporada "Mtb Lover" que dona accés il·limitat al bike park durant els sues més de 5 mesos d'operativa de temporada. 

Més informació a http://www.lamolina.cat/bikepark

Comentaris


No hi ha cap comentari
 

Editorial


Opinions

Més opinions
giny

Edició en paper


giny

giny
giny
giny
giny