Notícia

El nou Pla urbanístic a Ordino i la nova gestió d'Arcalís pot incentivar la construcció de nous hotels a la zona

El Comú d'Ordino permetrà hotels de 100 habitacions a prop d'Arcalís

El comú d'Ordino creu que el nou rumb d'Arcalís pot comportar que els privats s'animin a invertir en hotels a la zona
El comú d'Ordino creu que el nou rumb d'Arcalís pot comportar que els privats s'animin a invertir en hotels a la zona
El nou pla d'urbanisme d'Ordino, actualment en fase d'exposició pública, permetrà fer hotels de fins a 100 habitacions. Aquest Pla, un cop aprovat definitivament, és l'eina que permetrà incrementar les places hoteleres al peu de pista d'Arcalís.


El comú d'Ordino ha advertit que la vall està mancada de places hoteleres i que aquesta mancança es pot accentuar amb l'entrada de Saetde a Arcalís. Les inversions a l'estació per posar-la al dia, segons el Pla director, ja han començat i per tant la previsió és que Arcalis guanyi en atractiu i per tant en una afluència major que es pot veure condicionada o directament dosificada per la poca oferta hotelera de la zona.

Actualment el pla urbanístic vigent permet fer hotels de capacitat petita i per tant de difícil rendibilització. Per solucionar-ho, el nou pla urbanístic que ara està en fase d’exposició pública permetrà fer hotels de fins a 100 habitacions, segons ha publicat Diari d'Andorra. El nou pla també estableix que els edificis no puguin ser cubs. Els hotels es podran construir a qualsevol punt de la parròquia sempre que es tracti d'una parcel·la àmplia i en zona no residencials. A més, l’allotjament només podrà ocupar el 33% del terreny i la resta haurà de ser zona verda.

El final de l’exposició pública del pla serà el mes de juliol i l'aprovació definitiva es preveu pel mes de setembre o octubre, segons informa el mitjà andorrà. El comú d'Ordino creu que amb el nou Pla urbanístic i la nova gestió d'Arcalís es pot activar la inversió privada en nous hotels a la zona.

Comentaris


No hi ha cap comentari
 

Editorial


Opinions

Més opinions
giny

Edició en paper


giny

giny
giny
giny