Notícia

Els nous telecadires de la Peülla hauran d'esperar a la primavera de 2019

L’estació preveu desenvolupar el nou sector en tres etapes de sis anys cada una

Els nous telecadires de la Peülla hauran d'esperar a la primavera de 2019
Els nous telecadires de la Peülla hauran d'esperar a la primavera de 2019 Autor/a: Diaridelaneu.cat
El nou sector d'esquí que Baqueira Beret projecta a la zona de La Peülla estarà formada per 9 remuntadors. L’Ajuntament d’Alt Àneu va concedir el passat 28 de maig la llicència d’obres per al primer telecadira del que disposarà la futura estació d’esquí alpí que projecta Baqueira Beret a la comarca del Pallars Sobirà, segons es desprèn de les declaracions de l’alcaldessa d’Alt Àneu Laura Arraut a La Manyana.


El rotatiu lleidatà informa que el consistori preveu donar també la llicència de forma imminent per un segon telecadira. Aquests dos remuntadors seran els dos primers dels 9 projectats en aquest nou complex hivernal. Fonts de Baqueira Beret van indicar que les obres d’aquests dos primers telecadires no podran començar encara aquest estiu i que la previsió és que els treballs s’iniciïn la primavera de l’any vinent quan hagi finalitzat la temporada d’esquí 2018-2019.

L’alcaldessa d’Alt Àneu va explicar que aquests dos nous telecadires que es construiran suposaran una inversió d’uns 9 milions d’euros. Un primer telecadira connectarà el Cap de Port la Bonaigua, a 2.070 metres d’altitud, amb el Cap de la Peülla, a més de 2.300 metres d’alçada. L’altre connectarà la zona baixa de la Peülla, al Clot Gran, amb el Cap del Port. Precisament en aquest àmbit s’habilitarà la cafeteria i les pistes per a debutants, mentre que l’altre remuntador és el que permetrà la connexió amb l’actual domini esquiable de la Val d’Aran. Tots dos telecadires s’instal·laran en la mateixa direcció del vent, precisament per permetre el seu funcionament en dies de fort torb.

D'Arannau.es

Comentaris


No hi ha cap comentari
 
Editorialginy

giny

giny

giny

giny

giny

giny

giny

giny

giny

giny

giny

giny