Notícia

Així s'han fos dos metres de neu en dos mesos i 15 dies

Dues fotografies capturades en el mateix punt i perspectiva però amb dos mesos i 15 dies de diferència

paravents,torrent negre,la molina,genciana,cano de neu,estiu
Imatge del paravents i canó de neu fotografiat avui, 75 dies després de la mateixa imatge amb la neu gairebé cobrint el paravents Autor/a: Ivan Sanz
Un paravents de 2 metres d'alçada, un canó de neu i dues imatges captades en el mateix punt amb 75 dies de diferència. Dues imatges que valen més que mil paraules per explicar la gran quantitat de neu de què hem gaudit aquest hivern.


Les dues imatges corresponen a la pista genciana de La Molina, la que enllaça l'arribada del telecadira de Torrent Negre amb l'arribada del telecadira dels Alabaus. Com es pot comprovar a la imatge de la pista genciana amb neu, captada el 6 d'abril de 2018, es pot observar com la neu gairebé cobria els paravents, de 2 metres d'altura, pel darrere del qual s'hi veu el canó de neu d'alta pressió. Al fons de la imatge es pot veure el telecadira de Torrent Negre.

L'altra imatge, sense neu, s'ha captat avui dijous 21 de juny de 2018, exactament 2 mesos i 15 dies després d'haver captat la mateixa imatge des del mateix punt i gairebé amb la mateixa perspectiva. Com es pot veure la persona de la imatge, d'1,83 cm d'altura, ha d'estirar el braç per tocar amb la mà la part superior del paravent.

Tal com ens demostren les dues fotografies captades amb 75 dies de diferència, i captades a una alçada d'aproximadament 2.300 metres, és evident que des d'aleshores milions de litres d'aigua s'han fos i filtrat cap a les Fonts del Llobregat, que aquests dies baixen ufanoses. Són imatges, també, que ens permeten fer-nos una idea de la gran quantitat de neu que hem pogut gaudir i esquiar en aquesta temporada històrica.

Comentaris


No hi ha cap comentari
 


giny

giny

Editorial

giny

giny

giny

giny

giny

giny

giny

giny

giny