Notícia

Els Angles obrirà el Bike-park el 29 de juny

Entre les novetats hi ha 3 nous traçats i un acord comercial amb Comencal

Els Angles obrirà el Bike-park el 29 de juny
Els Angles obrirà el Bike-park el 29 de juny Autor/a: Els Angles
El Bike-park de Les Angles ha anunciat l'obertura de les instal·lacions per al darrer cap de setmana de juny. Ho farà amb algunes novetats, com ara tres noves pistes i un acord comercial amb el fabricant de bicicletes DH Comencal.


Falten pocs dies per a l'obertura del Bike-Prak d'Els Angles. L'estació del Capcir té previst obrir la temporada d'estiu per a les bicicletes els dies 29 i 30 de juny i el diumenge 1 de juliol. A partir del 7 de juliol ja s'obrirà ininterrompudament fins al 2 de setembre. En arribar a aquesta data també s'obrirà els caps de setmana del mes de setembre. Els horaris d'obertura seran de 09.15 h a 17.00 h (última pujada).

El Bike Park dels Angles ofereix pistes per a tots els nivells, amb 10 pistes de descens (DH) i 2 pistes d'enduro, tot plegat amb un desnivell que arriba als 500 m i fins a 50 quilòmetres de pistes, accessible amb el telecabina de Les Pèlerins.

Les novetats de l'estiu 2018

Aquest any el bike-park d'Els Angles ens ofereix diverses novetats, entre les quals la nova pista Deepblue, ideal per iniciar-se als salts, la pista Redline, de dificultat vermella i la nova pista Black Swan, en realitat una doble pista negra.

A més, per aquesta temporada els Angles i Comencal han signat un contracte de col·laboració i els pisters del Bike Parck estaran equipats per Bicicletes de Comencal.

Els esdeveniments més importants al Bike-Park per al 2018

L'esdeveniment més important al Bike-Park de Les Angles és La Mordoride, una competició de descens que talla l'alè quan se'ls veu baixar per la negra Mordor. Aquest any la prova serà els dies 29 de i 30 de juny i l'1 de juliol. S'hi celebrarà la Whip Off, DH Kids i la clàssica MordoRide. És una prova que puntua a la Copa Regional Occitanie i a la Copa Catalana de descens.

I finalment la Faster Than You, que se celebrarà els dies 7 i 8 de juliol. Una competició contra rellotge i alhora divertida, vine amb els teus amics i passa un divertit cap de setmana al bike park de les Angles.

Pistes del Bike-Park

La Frodon, una verda de 5.3 km, pista fàcil que ens condueix pel bosc tot superant obstacles accessibles per a tots els nivells i combinant zones lúdiques amb ponts i àrees de pic-nic.

La Sauron, nova pista negra inaugurada l'any passat, de 500 m de recorregut i un desnivell de 300 m.

La Gandalf, de 4.9 km, pista blava en la qual ja s'hi requereix un bon nivell tècnic, amb zones equipades amb ponts basculants, corbes peraltades, salts i àrees de 'pic-nic.

La Pista Aragorn, de 5.75 km, pista blava de DH marathon. Un recorregut tècnic en terrenys molt variats. Zona amb obstacles com taules, hoops, salts, i corbes peraltades, també compta amb zones de pic-nic.

Pista Izangard, de 4.8 km, pista vermella, tècnica, sobre una cresta de pedres, un recorregut amb ponts i passarel·les i amb una zona de trial entre rocs que finalitza en una zona boscosa preciosa.

I la mítica Mórdor, de 2.6 km, la pista negra per excel·lència d'Els angles. És una pista molt difícil, que demana i requereix un alt nivell tècnic.

A banda, cal recordar l'existència dels 2 itineraris enduro per a famílies, en les quals podrem gaudir d'un paisatge, molt variat, amb les pistes Les vallées du Soula (9.8 km, pista verda) i la pista els sources de l'aude (7.5 km, pista blava). Finalment esmentar la Zona North Shore, d'accés des de la pista Gandalf.

Comentaris


No hi ha cap comentari
 


giny

giny

Editorial

giny

giny

giny

giny

giny

giny

giny

giny