Notícia

Nou pas de la candidatura olimpica d'hivern Barcelona-Pirineus 2030

Gerard Figueras: "Hem comunicat que el país està preparat per acollir uns Jocs d'Hivern"

La Molina,catalunya-cerdanya,comella-estadi
Nou pas de la candidatura olimpica d'hivern Barcelona-Pirineus 2030 Autor/a: Diaridelaneu.cat
La taula de Treball Permanent per la candidatura olímpica d'hivern Barcelona-Pirineus s'ha reunit avui amb el vicepresident del COI, Juan Antonio Samaranch, i amb el director general adjunt d'aquest organisme, Pere Miró.

L'objectiu d'una banda era explicar-los el projecte, previst inicialment pel 2030, i que el COI els traslladés els criteris que es tindran en compte per seleccionar la seu. Gerard Figueras, secretari general de l’Esport, ha declarat aquesta tarda al canal 324 de la CCMA que "hem comunicat que el país està preparat per acollir uns Jocs d'Hivern".

A partir del setembre es comencen a estudiar els possibles escenaris de la candidatura catalana.

De fet, i en aquest sentit, el passat 29 de maig el president de la Generalitat, Quim Torra, va assegurar en una visita a La Molina que l’executiu s’ha implicat “a fons en un projecte molt sòlid”, declaracions que van ser corroborades pel secretari general de l’Esport, Gerard Figueras, destacant que “si el Comitè Olímpic Internacional (COI) ho vol, estem preparats tant pel 2026 com pel 2030”.
 
El president de la Generalitat va afirmar que acollir uns Jocs d’Hivern seria “fabulós pel país” i que el Govern s’implicarà per trobar les complicitats necessàries per tirar-lo endavant. Gerard Figueras va afegir que “en cap cas renunciem ni al 2016 ni al 2030” i que la Taula de Treball Permanent per una Candidatura Olímpica d’Hivern Pirineus-Barcelona, liderada per la Secretaria General de l’Esport (SGE), està treballant per elaborar una proposta detallada sobre la manera com s’organitzaran els Jocs al territori, una proposta que podria fer-se pública en un any.

Comentaris


No hi ha cap comentari
 


giny

Editorial

giny

giny

giny

giny

giny

giny

giny

giny

giny

giny

giny

giny

giny