Notícia

Reconeixement per la FCEH

La Federació catalana ha vist premiada l’aposta per una gestió ètica, responsable i transparent

Oscar Cruz,fceh,UFEC
Oscar Cruz, president de la FCEH, va recollir el segell Autor/a: FCEH
La Unió de Federacions Esportives de Catalunya (UFEC) va entregar ahir a la FCEH el Segell d’Entitat Esportiva Ètica, que referma l’aposta de les federacions per una gestió més conseqüent i la implementació d’un programa de compliment normatiu.


En un acte celebrat ahir a la tarda a la seu de la UFEC, la Federació Catalana d’Esports d’Hivern (FCEH) va recollir el segell d’Entitat Esportiva Ètica de mans de la UFEC, així com les federacions catalanes de persones amb discapacitat intel·lectual, futbol, hípica, aèria, paralítics cerebrals i entitats excursionistes.

L’entrega del segell és un reconeixement a la tasca contínua de la FCEH per una gestió ètica, responsable i transparent, una aposta decidida tant de la UFEC com de les diferents federacions esportives en particular.

Dins d’aquest procés de gestió responsable, entre d’altres accions, s’han inclòs la realització, per part dels membres de la FCEH, d’un complet i valuós programa de compliment normatiu (compliance). Un projecte en què un agent expert en la matèria forma a directius i personal de la federació mitjançant entrevistes, anàlisis de dades i un posterior estudi exhaustiu.

Per part de la FCEH, va recollir el segell el president, Oscar Cruz, que va felicitar-se per una aposta conjunta “que ha de materialitzar en fets concrets un compromís de gestió més equilibrada i conseqüent. A la FCEH vam recollir el guant i estem decidits i convençuts a continuar per aquest camí”.

Junt amb la resta de presidents de les federacions distingides, va assistir a l’acte el president de la UFEC, Gerard Esteva. “Teníem el deure d’explicar que som ètics. L’esport de veritat ho és i ens han perjudicat casos aliens i externs”. Un projecte que va néixer amb la complicitat de la Secretaria General de l’Esport, i on el seu secretari, Gerard Figueras, no va voler-hi faltar. “El segell és un bon exemple del model de cooperació entre Administració Pública i federacions esportives”.

El compromís per a una millor gestió, això sí, no és etern i s’haurà de revisar regularment, cada dos anys.

Comentaris


No hi ha cap comentari
 

Editorial


Opinions

Més opinions

giny

Edició en paper


giny

giny