Notícia

‘Pepi’ Pintat, nou president de la Federació andorrana d’Esquí

Després de 18 anys Albert Coma deixa la presidència.

Pepi Pintat
‘Pepi’ Pintat, nou president de la Federació andorrana d’Esquí Autor/a: FAE
Canvis a la Federació Andorrana d'esquí. Setze anys després, la Federació Andorrana d’Esquí (FAE) té nou president i serà Pepi Pintat, que substituirà Albert Coma. La resta de la junta la formaran Patrick Toussaint (vicepresident), Lluís Ruiz (secretari), Jordi Pont (tresorer) i Jordi Farré, Jordi Argemí i Joan Erola (vocals).


El relleu a la Federació d´Esquí ja és un fet. Després de 18 anys, Albert Coma deixa la presidència amb el llistó més amunt que mai. L'esperit continuista del nou president Pepi Pintat convida a tranquil·litzar els ànims. En l'àmbit tècnic, Carles Visa continuarà sent l'home fort.

L'assemblea es va celebrar ahir nit a la Federació d'Esquí i certament que va ser molt concorreguda. Sobraven els motius ja que després de 18 anys Albert Coma deixava el càrrec. Se'n va per la porta gran. La federació viu un gran moment en els vessants esportiu i l'institucional.

Aquesta és la nova junta de la Federació d'Esquí, amb moltes cares noves. Pepi Pintat és el nou president, Patrick Toussaint serà la seva mà dreta. Jordi Pont, el tresorer. Com a vocals hi ha Joan Erola, Jordi Farré i Jordi Argemí. Lluís Ruiz serà el secretari.

La junta va aprovar ahir els comptes de l'exercici passat i el pressupost per a la temporada que ve. La nova junta no vol fer públiques les xifres fins a tenir-les analitzades en profunditat.

Comentaris


No hi ha cap comentari
 

Editorial


Opinions

Més opinions
giny

Edició en paper


giny

giny
giny
giny
giny