Notícia

Pal Arinsal aplegarà més de 100 riders en la 5a edició del Girls Bike Weekend

Enguany se celebrà els dies 30 de juny i 1 de juliol

btt,dh,noies,vallnord,pal
Pal Arinsal aplegarà més de 100 riders en la 5a edició del Girls Bike Weekend Autor/a: Vallnord
L’aplec 2018 del Girls Bike Weekend segueix superant-se en l’objectiu d’incrementar la presència de públic femení en la modalitat de la mountian bike. En el seu 5è, el cap de setmana de retrobament de riders femenines ha sumat noves aficionades i enguany reunirà un total de 125 persones a Vallnord Bike Park La Massana, de les quals 83 són dones.


El Girls Bike Weekend torna a Vallnord-Pal-Arinsal el cap de setmana del 30 de juny i l’1 de juliol, novament, amb un major nombre d’inscrites. 83 riders, un 16% més que en l’edició passada, es reuniran a Vallnord Bike Park La Massana amb la finalitat de debutar en el món de la mountain bike i per gaudir dels mateixos circuits en què les seves ídols lluiten per la Copa del Món UCI. En la seva cinquena edició, l’objectiu d’encomanar la passió per aquest esport al públic femení segueix acomplint-se amb l’adhesió, també, de riders masculins. Andorra i Espanya són els principals orígens de les participants.
 
El Girls Bike Weekend compta amb activitats per a tots els nivells que, amb propostes conjuntes com ara una baixada en grup i concursos diversos, cerca potenciar l’adhesió d’atletes femenines a través dels valors de l’amistat i de la natura. Així, a més dels jocs i de la baixada conjunta que es farà la jornada del diumenge, amb sortida des del Pic del Cubil, el programa consta de classes d’iniciació per a les persones debutants, tallers de mecànica i tallers d’entrenament de força per a tots.
 
El primer cap de setmana de juliol a Vallnord-Pal-Arinsal es preveu radiant: el pronòstic meteorològic anuncia sol per a dissabte així com també per al diumenge, quan tindrà lloc la 41ª Multisegur Volta als Ports d’Andorra, que torna a Vallnord amb prop de 1.200 participants de més de 16 nacionalitats, un nou rècord.

Comentaris


No hi ha cap comentari
 


Editorial

giny

giny

giny

giny

giny

giny

giny

giny

giny