Notícia

La glacera de Les 2 Alpes acull els equips de tecnificació de la FCEH

Els equips d’esquí alpí i esquí de fons de la FCEH encenen de nou els motors

les 2 alpes,fceh
La glacera de Les 2 Alpes acull l'equip de tecnificació masculí de la FCEH Autor/a: FCEH
Després d’un breu període de pausa i desconnexió, els equips de tecnificació catalans ja es troben novament entrenant, amb la mirada posada en els reptes de la temporada 2018-2019.


Quan fa menys d’una setmana que ha començat astronòmicament l’estiu, els tècnics i esportistes de la FCEH ja s’han posat a treballar de forma oficial en la nova temporada d’hivern 2018-2019. Amb tot tipus d’exercicis variats, els esportistes posen durant aquestes setmanes la base física i tècnica que tan important serà després per poder rendir al màxim nivell sobre la neu.

L’equip de tecnificació català d’esquí de fons, de fet, ja fa setmanes que treballa amb el seu tècnic, Marc Puigsubirà, al capdavant. “Des de l’1 de maig fins al 23 de juny hem combinat musculació, bicicleta, córrer, natació i excursions per la muntanya. Dimarts d’aquesta setmana va ser el primer dia en què vam introduir el rollerski, que realitzem a la carretera Castellbò, a Sant Joan de l’Erm” explica el tècnic.

En total, 6 dies d’entrenament a la setmana per posar el cos a punt on hi són Maria Sellés, Paula Martínez, Gerard Palomo, Cesc Colell i Jaume Pueyo. Al seu lloc de residència entrenen Miquel Auladell i Martina Barrés, i Martín Morales s’incorporarà a l’equip en la pròxima concentració conjunta, al juliol.   

Respecte a l’esquí alpí, l’equip femení i masculí, també s’ha posat a treballar intensament, concretament a l’estació de Les 2 Alpes. L’equip femení, dirigit pels tècnics Miguel Mampel i Damià Costa, compta amb Miren Miquel, Pat Miquel, Mireia Vázquez, Anna Vidaor, Cristina Sentís, Aran Clotet i Martina Krattli. Per la seva part, el masculí està format per Octavi Aris, Jordi Beascoechea, Samuel Beso, Guillem Bosch, Jordi Costa, Daniel Larriu, Alex Poy, Isidre Sans i Marc Vilalta, i els seus tècnics són Isaac Bru i Willy Churruarin.  

En aquesta zona francesa dels Alps, on també hi és la nova coordinadora d’esquí alpí de la FCEH, Ainhoa Ibarra, hi entrenaran els esportistes amb l’objectiu d’arribar en un gran estat de forma a les primeres competicions. “Aquests primers dies ens serveixen per centrar-nos en la tècnica de base, que és la nostra gran prioritat en aquests moments de la pretemporada” destaca Bru.


Entrevista

Les més llegides

Edició en paper


Editorial

Enquesta

La nostra enquesta: posar ordre a la muntanya


33%


8%


59%

66 vots