Notícia

Així ha anat la final de la primera Copa del Món de caiac estil lliure

Dues palistes de Sort fan podi en la categoria K1 Júnior Femení, Ona Baró i Arboló Rafel, medalla de plata i bronze respectivament.

estil lliure,kaiac,sort,noguera pallaresa
Així ha anat la final de la primera Copa del Món de caiac estil lliure Autor/a: Photoset
Avui Sort ha encarat la final d’aquesta primera Copa del Món de Kayak d’Estil Lliure amb un nivell d’aigua i unes condicions meteorològiques immillorables. L’organització valora positivament el transcurs de l’esdeveniment d’aquesta primera meitat de setmana, els horaris de competició s’han complert i està tot a punt per encarar la Final de la Copa del Món de Kayak d’Estil Lliure que culminarà el dissabte, 7 de juliol, amb la final nocturna.
 
Aquesta final ha comptat amb quatre atletes catalans. En la categoria K1 Júnior Femení, dues atletes locals, Ona Baró i Arboló Rafel s’han endut la medalla de plata i bronze respectivament. En la categoria K1 Sénior Masculí, només Joaquim Fontané (Salt) ha quedat dels tres primers aconseguint la medalla de bronze. En aquesta mateixa categoria també ha competit Oriol Colomé de Sort (Sort) que finalment ha quedat en cinquena posició.
 
Cal destacar que totes les finals han estat molt competitives i d’un alt nivell amb figures espectaculars i amb altes puntuacions. La final de K1 Sénior Homes ha estat especialment emocionant ja que les primeres posicions s’han anat disputant entre els cinc finalistes. Oriol Colomé, tot i no haver aconseguit medalla, ha demostrat un alt nivell de competició.
 
Demà dijous, Sort donarà pas a la Final de la Copa del Món de Kayak d’Estil Lliure que es preveu molt emocionant després del que s’ha viscut a la primera que ha gaudit d’una gran afluència de gent, tot i ser entre setmana. Els atletes locals estant tenint un paper important i caldrà seguir animant-los.
 
En aquest sentit, la Final de la Copa del Món de Kayak d’Estil Lliure Sort 2018 es podrà seguir en directe pel canal oficial de YouTube de la International Canoe Federation, Planet Canoe, i també per Lleida TV.
Entrevista

"La festa post competició és un gran al·licient. Sense ella, el record per als nens no seria el mateix"
Oriol Guinart Director tècnic de Club Aranès d'Esports d'Iuèrn (CAEI)

entrevista


Les més llegides

Edició en paper


Editorial