Notícia

Helly Hansen completa la col·lecció de primeres capes Primavera / Estiu 2018 amb articles de llana merino 100%

La llana Merino 100% té la propietat única d'afegir calor lleugera a les matinades fredes, i un efecte de refredament als dies més càlids.

Helly Hansen
Helly Hansen completa la col·lecció de primeres capes Primavera / Estiu 2018 amb articles de llana merino 100% Autor/a: Helly Hansen
El desenvolupament de roba tècnica i protectora per ajudar els professionals i entusiastes de l'aire lliure a sentir-se vius sempre ha estat l'objectiu de la marca noruega Helly Hansen. Per a la primavera / estiu 2018, la col·lecció de primeres capes ofereix una àmplia oferta per a totes les activitats, que van des de la tecnologia patentada Lifa® amb les seves insuperables capacitats de gestió de la humitat fins a la nova línia HH Merino Light de 150 grams, llana Merino 100% per a un gran confort natural, el control d'olors i l'efecte de refredament durant esforços rigorosos.

El continu interès i demanda per part dels consumidors i esportistes per les peces de llana 100%, Helly Hansen pren la seva experiència en el desenvolupament de primeres capes per crear una línia completa de tops lleugers i transpirables, realitzats totalment amb llana Merino. El pes lleuger de la llana Merino 100% té la propietat única d'afegir calor lleugera a les matinades fredes, i un efecte de refredament als dies més càlids. A més, presenta una resistència natural a l'olor i una gran sensació de suavitat.

La nova línia lleugera HH Merino Light es presenta en una varietat de dissenys i colors tant per a home com dona, per imitar l'ambient divers i els colors vibrants dels quals s'origina la marca noruega. El HH Merino Light Button LS per a home funciona tan bé a l'aire lliure com a l'interior amb el seu disseny net i l'escot clàssic Henley. Per a la dona, el W HH Merino Light LS serà un go-to per a qualsevol activitat que requereixi transpirabilitat i comoditat.

HH Merino Light Button LS i w HH Merino Light LS

Els HH Merino Light són articles lleugers, llana Merino 100%. Les fibres naturals ofereixen calor lleuger en situacions de fred i un efecte de refredament quan fa calor; així com comoditat, resistència a l'olor i transpirabilitat. És el producte ideal per a qualsevol activitat a l'aire lliure durant els mesos de primavera i estiu.

• Llana Merino 100%.
• Teixit de 150 g / m2.
• Llana no provinent de mules.
• Resistència a l'olor.
• Molt transpirable.

Comentaris


No hi ha cap comentari
 


Editorial

giny

giny

giny

giny

giny

giny

giny

giny

giny