Notícia

Helly Hansen completa la col·lecció de primeres capes Primavera / Estiu 2018 amb articles de llana merino 100%

La llana Merino 100% té la propietat única d'afegir calor lleugera a les matinades fredes, i un efecte de refredament als dies més càlids.

Helly Hansen
Helly Hansen completa la col·lecció de primeres capes Primavera / Estiu 2018 amb articles de llana merino 100% Autor/a: Helly Hansen
El desenvolupament de roba tècnica i protectora per ajudar els professionals i entusiastes de l'aire lliure a sentir-se vius sempre ha estat l'objectiu de la marca noruega Helly Hansen. Per a la primavera / estiu 2018, la col·lecció de primeres capes ofereix una àmplia oferta per a totes les activitats, que van des de la tecnologia patentada Lifa® amb les seves insuperables capacitats de gestió de la humitat fins a la nova línia HH Merino Light de 150 grams, llana Merino 100% per a un gran confort natural, el control d'olors i l'efecte de refredament durant esforços rigorosos.

El continu interès i demanda per part dels consumidors i esportistes per les peces de llana 100%, Helly Hansen pren la seva experiència en el desenvolupament de primeres capes per crear una línia completa de tops lleugers i transpirables, realitzats totalment amb llana Merino. El pes lleuger de la llana Merino 100% té la propietat única d'afegir calor lleugera a les matinades fredes, i un efecte de refredament als dies més càlids. A més, presenta una resistència natural a l'olor i una gran sensació de suavitat.

La nova línia lleugera HH Merino Light es presenta en una varietat de dissenys i colors tant per a home com dona, per imitar l'ambient divers i els colors vibrants dels quals s'origina la marca noruega. El HH Merino Light Button LS per a home funciona tan bé a l'aire lliure com a l'interior amb el seu disseny net i l'escot clàssic Henley. Per a la dona, el W HH Merino Light LS serà un go-to per a qualsevol activitat que requereixi transpirabilitat i comoditat.

HH Merino Light Button LS i w HH Merino Light LS

Els HH Merino Light són articles lleugers, llana Merino 100%. Les fibres naturals ofereixen calor lleuger en situacions de fred i un efecte de refredament quan fa calor; així com comoditat, resistència a l'olor i transpirabilitat. És el producte ideal per a qualsevol activitat a l'aire lliure durant els mesos de primavera i estiu.

• Llana Merino 100%.
• Teixit de 150 g / m2.
• Llana no provinent de mules.
• Resistència a l'olor.
• Molt transpirable.
Publicitat
Publicitat

Entrevista

"La festa post competició és un gran al·licient. Sense ella, el record per als nens no seria el mateix"
Oriol Guinart Director tècnic de Club Aranès d'Esports d'Iuèrn (CAEI)

entrevista
Publicitat

Les més llegides

Publicitat

Edició en paper


Publicitat
Publicitat
Publicitat

Editorial

Publicitat