Notícia

Celebrades les semifinals de la primera Copa del Món de Kayak d’Estil Lliure

caiac,kayak,sort,noguera pallaresa
Imatges de les semifinals de la primera Copa del Món de Kayak d’Estil Lliure Autor/a: Photoset
Les semifinals de la primera Copa del Món de Kayak d’Estil Lliure s’han celebrat avui a Sort amb la classificació de dos palistes catalans en la categoria K1 Sènior Masculí, Joaquim Fontané (Salt) i Oriol Colomé (Sort). Unai Silva (Sort) ha quedat en la novena posició de la seva categoria i no s’ha pogut classificar.
 
En la segona jornada de competicions de la primera Copa del Món de Kayak d’Estil Lliure que s’està disputant a Sort, el públic ha pogut gaudir d’un alt nivell de competició dels participants, tots ells amb molts premis al seu medaller de competicions del màxim nivell internacional.
 
Els palistes catalans, Joaquim Fontané de la ciutat gironina de Salt i Oriol Colomé de la vila de Sort, s’han classificat en quarta i cinquena posició en les semifinals disputades avui en la categoria K1 Sènior Masculí.

Cal destacar que la primera posició en aquesta categoria ha estat per Dane Jackson (Estats Units), el qual va ser el guanyador a la Final de la Copa del Món disputada a Sort el 2014. En aquest sentit, tot i que l’onada és molt tècnica, Jackson ha demostrat el seu alt nivell de competició assolint altes puntuacions (fins a 1.225 punts).
 
Pel que fa a les semifinals en la categoria K1 Sénior Femení, la primera classificada a les semifinals ha estat la japonesa Hitomi Tataku, palista que com Jackson, va guanyar la Final de la Copa del Món de 2014.
 
I en la categoria K1 Júnior Masculí, l’atleta Unai Silva de Sort no ha pogut superar el tall de les semifinals, quedant en novena posició. En aquesta categoria hi ha un gran predomini dels atletes francesos ocupant les tres primeres posicions.
 
Demà es disputaran les finals de totes les categories. En K1 Júnior Femení tindrem les atletes locals Ona Baró i Arboló Rafel. En aquesta mateixa categoria també s’havia classificat Sílvia Gallego que per una lesió no podrà disputar aquesta final. I en la categoria K1 Sènior Masculí, tindrem l’atleta local Oriol Colomé.
EntrevistaLes més llegides

Edició en paper


Editorial