Notícia

Així ha anat la segona jornada de finals de la Copa del Món caiac estil lliure

caiac,kayak,sort,noguera pallaresa
Així ha anat la segona jornada de finals de la Copa del Món caiac estil lliure Autor/a: Photoset
Tres catalans disputaran la final, per una banda el palista de Salt, Joaquim Fontané en la categoria K1 Home, i per l’altra, les dues palistes de Sort, Ona Baró i Arboló Rafel en la categoria K1 Júnior Dona.

En aquesta segona jornada de competicions de la Final de la Copa del Món de Kayak d’Estil Lliure Sort 2018 s’han disputat les preliminars i les semifinals de la categoria K1 Dona, les semifinals de K1 Júnior Home,  i els quarts de final de K1 Home.

A les preliminars de la categoria K1 Dona hi ha un clar predomini de l’atleta Hitomi Takaku (Japó) en la primera posició, tot i així, el segon i tercer lloc es va disputant entre Paula Varonen (Finlàndia), Zofia Tula (Polónia) i Marlene Devillez (França). Més tard a les semifinals, Marlene Devillez s’ha imposat i ha quedat en segona posició, Zofia Tula en tercera i al capdavant continua dominant la japonesa Hitomi Takaku.

Pel que fa a les semifinals de K1 Júnior Home, els atletes nacionals Alexei Sabaté i Jan Muntada no han superat el tall per a les finals, mentre que Pol López si ho ha fet en cinquena posició. El francès Tom Dolle ha quedat en primera posició i per darrera seu Harry Price (Gran Bretanya) i Thibaut Amalbert (França).

Als quarts de final del K1 Home, segueixen predominant el polonès Tomasz Czaplicki, el d’Estats Units, Dane Jackson i el català Joaquim Fontané, amb puntuacions molt ajustades entre ells, des de 1.563 punts que ha fet Fontané a 1.700 punts de Jackson. Els catalans Oriol Colomé, Iker Carreto i Dani Gallego no han pogut passar a la final. Malauradament Dani Gallego ha patit una lesió mentre desenvolupava el seu exercici.

Per últim, demà dissabte tindran lloc les finals de totes les categories i concretament, l’espectacular final nocturna de les categories K1 Dona i Home a partir de dos quarts de deu de la nit. Aquesta tarda l’organització farà els últims preparatius abans del gran espectacle.
Publicitat
Publicitat

Entrevista

"La festa post competició és un gran al·licient. Sense ella, el record per als nens no seria el mateix"
Oriol Guinart Director tècnic de Club Aranès d'Esports d'Iuèrn (CAEI)

entrevista
Publicitat

Les més llegides

Publicitat

Edició en paper


Publicitat
Publicitat
Publicitat

Editorial

Publicitat