Notícia

Així ha anat la final de la Copa del Món de caiac estil lliure

Ona Baró i Arboló Rafel de Sort fan medalla en la categoria K1 Júnior Dona en aquesta segona copa i final, han guanyat la de plata i la de bronze respectivament.

estil lliure,kaiac,sort,noguera pallaresa
Imatges de la final de la Copa del Món de caiac estil lliure Autor/a: Photoset
Avui Sort ha viscut la final de la segona Copa del Món de Kayak d’Estil Lliure, una competició en la que s’han viscut grans moments a l’aigua, amb trucs espectaculars i amb un alt nivell competitiu. Al “backstatge” l'ambient era immillorable entre els atletes.


A la jornada d’avui s’han viscut les finals de totes les categories excepte les de K1 Dona i Home que tindran lloc aquesta nit a partir de dos quarts de deu.
 
El que cal destacar avui són les medalles de plata i bronze d’Ona Baró i Arboló Rafel de Sort en la categoria K1 Júnior Dona. Les dues palistes, del club local Kayak Sort han treballat fort per assolir aquest alt nivell i així poder gaudir dels seus trucs l’any que ve.
 
Una sorpresa ha estat la del palista Dane Jackson, un dels favorits, que no ha pogut passar el tall de les semifinals en K1 Home. Aquesta nit es veurà com quedaran els podis en aquesta categoria ja que el de Salt, Joaquim Fontané, ha quedat en cinquena posició. Aquest grup el lidera Tomasz Czapliki seguit de Sebastian Devred (França) i Bartosz Czauderna.
En la categoria K1 Dona, hi ha molta competitivitat, de moment lidera el grup la finesa Paula Varonen però està molt disputat tenint en compte les altres altetes com Hitomi Takaku o Marlene Devillez.
 
En la final de la categoria Squirt Dona la medalla d’or ha estat per la japonesa Hitomi Takaku que ha superat a la també japonesa Yoshiko Suematsu, una de les favorites en aquesta disciplina. La medalla de bronze se l’ha endut Izabella Fidzinska de Polònia.

També en aquesta disciplina, Alex Edwards de Gran Bretanya ha guanyat l’or en la categoria masculina, seguit per dos polonesos, Bartosz Czauderna i Tomasz Czaplicki, plata i bronze respectivament.
 
Pel que fa al K1 Júnior Home, Pol Montserrat de Salt ha passat en cinquè lloc a les finals, però Tom Dolle (França), Valentin Betancourt (Argentina) i Harry Price (Gran Bretanya) s’han imposat i s’han endut les medalles.
 
I en la categoria C1, han dominat els atletes francesos, Sebastian Devred ha quedat en primera posició, Tom Dolle en segona i Tom Lay en tercera.
 
Per últim, l’organització de la prova ha fet funcionar bé el seu engranatge per encarar el mundial d’estil lliure que es celebrarà l’any que ve a Sort, de l’1 al 6 de juliol. L’alcalde de Sort, Raimon Monterde, valora molt positivament les dues copes del món que s’han dut a terme durant la primeraa setmana de juliol al municipi de Sort.
Publicitat
Publicitat

Entrevista

"La festa post competició és un gran al·licient. Sense ella, el record per als nens no seria el mateix"
Oriol Guinart Director tècnic de Club Aranès d'Esports d'Iuèrn (CAEI)

entrevista
Publicitat

Les més llegides

Publicitat

Edició en paper


Publicitat
Publicitat
Publicitat

Editorial

Publicitat