Notícia

La Molina suma més al·licients per fer-se visitar els 12 mesos de l'any

Les obres de prolongació del telecabina podrien començar aquest mateix any 2018

la molina,estiu,llac
La Molina suma més al·licients per fer-se visitar els 12 mesos de l'any Autor/a: Diaridelaneu.cat
La Molina preveu començar enguany les obres de la prolongació del telecabina, una instal·lació que ha de permetre atreure més visitants. Tot i haver superat tots els tràmits per a recuperar aquesta històrica connexió amb el Niu de l'Àliga, i fer-ho amb la previsió d'obrir-lo tot l'any, el seu funcionament podria no ser operatiu fins el 2019.


L'estació de La Molina vol atreure més visitants i que aquests es desplacin fins al complex els 12 mesos de l'any. Ahir a l'estació es va fer la presentació de la temporada d'estiu i en aquesta els seus responsables van confirmar que entre els atractius per fer de La Molina un punt d'interès turístic, esportiu i de lleure els 12 mesos de l'any, hi ha el fet de poder recuperar l'arribada del telecabina fins al Niu de l'Àliga (2.535 m).

El nou director de l'estació, Xavier Perpinyà, va explicar que "les obres de prolongació podrien començar aquest mateix any 2018" però també va matisar que possiblement la connexió entre l'actual final de trajecte i el nou punt d'arribada, al refugi del Niu de l'Àliga, no serà funcional fins al 2019.

Recuperar aquest tram de telecabina, que històricament ja havia connectat el refugi de Montana amb el Niu de l'Àliga, és el que permetrà incrementar els visitants tot l'any, ja que la idea és que el giny mecànic funcioni els 12 mesos.

En aquest sentit Laura Vives, responsable del departament comercial i màrqueting de Turisme i Muntanya de FGC, va recordar que "el Niu de l'Àliga és un excel·lent mirador de la Cerdanya, el Berguedà i bona part del Pirineu" i que enguany el complex preveu repetir, o fins i tot superar, la xifra de 40.000 visitants assolida l'estiu passat.

També hi va ser present l'alcalde d'Alp Ramon Moliner, qui va agrair l'esforç de La Molina per programar activitat al municipi i perquè "la Molina s'ha convertit en una estació que permet viure experiències a tota la família".

Novetats a La Molina per aquest estiu

A la presentació de les activitats de La Molina per aquest estiu també hi van ser presents representants del sector turístic i hoteler de la Molina, a més de mitjans de comunicació i agències turístiques i de viatges.

Els assistents van poder dur a terme algunes de les activitats que s'hi programen, com ara una visita guiada al circuit d'interpretació de fauna del Pirineu, el parc d'aventura dels arbres, fer un passeig en 'segway' o la novetat d'enguany més destacable, les bicicletes elèctriques de muntanya, que a partir d'aquest estiu es poden llogar per hores o bé per migdia i posar-les a prova per algun dels circuits creats a l'estació per aquesta activitat que promet ser un èxit.

Com cada estiu, entre les instal·lacions i activitat operatives per aquest estiu sumen 23 propostes diferents entre les quals destaquen el bike-park per al descens de bicicletes, el circuit cross-country, les passejades en el Telecabina Alp 2500, el telecadira Cap de Comella, la piscina climatitzada i finalment tota la zona entorn del llac, una àrea destinada a activitats aquàtiques de navegació que compta amb una lúdica, un xiringuito i una platja de sorra.

La Molina estarà oberta cada dia fins a l'11 de setembre i, a partir d'aquella data ho farà els caps de setmana i ponts festius fins al pròxim 14 d'octubre.

Comentaris


No hi ha cap comentari
 
Editorialginy

giny

giny

giny

giny

giny

giny

giny

giny

giny