Notícia

Comencen les proves obertes del 55è Ral·li Internacional de la Noguera Pallaresa

palista,noguera pallaresa,piragua,kayak,caiac
Un palista superant un obstacle a la Noguera Pallaresa a Sort Autor/a: Ajuntament de Sort
Després de les dues Copes del Món de Kayak d’Estil Lliure, Sort comença la ronda de proves obertes de diferents disciplines i modalitats de piragüisme d’aigües braves. El Camp de Regates l’Aigüerola acull la festa del riu fins el 15 de juliol.


El Ral·li Internacional de la Noguera Pallaresa és un esdeveniment de piragüisme d’aigües braves que enguany arriba a la seva 55ena edició. Durant ben bé una setmana, els amants d’aquest esport tenen una cita indispensable a Sort, al Camp de Regates l’Aigüerola, amb totes les proves obertes que s’hi desenvolupen i també algunes de federades.

Avui dilluns, ha estat el torn del Kayak Cross, una competició que consisteix en realitzar un circuit d’obstacles al llarg d’un tram de riu. Aquesta prova ha acollit al voltant de 60 participants i s’ha realitzat a partir de les vuit de la tarda.

Demà serà el torn de la Copa Catalana de Joves Promeses d’Eslàlom, una prova federada, on es preveu una alta participació, dimecres tindrà lloc el descens Turístic des de Llavorsí fins a Sort i a la tarda, el descens Popular des de Sort fins a Montardit de Baix. Dijous serà un dels dies més concorregut ja que hi ha l’Open de Ràfting Nocturn, una competició d’eslàlom en ràfting en barques formades per quatre participants. Seguidament es fa un sopar popular i nit de música en viu. Divendres es realitzarà l’Open d’Esquimotatge, una prova que consisteix en realitzar el màxim nombre d’esquimotatges possible en 10 segons. La tècnica de l’esquimotatge permet al palista desbolcar l’embarcació sense sortir-ne. I per últim, al cap de setmana tindrà lloc la Copa d’Espanya de Joves Promeses d’Eslàlom, una prova que com la catalana és federada.

El Ral·li Internacional de la Noguera Pallaresa està organitzat per l’Ajuntament de Sort i l’Associació Esportiva Pallars amb l’objectiu de promocionar el piragüisme d’aigües braves i Sort com a destinació turística esportiva.

Més informació a: www.kayaksort.cat
EntrevistaLes més llegides

Edició en paper


Editorial