Notícia

L'estació de Pal acollirà la Copa del Món de BTT el 2019 i 2020

Aquest cap de setmana Pal acull la Copa del Món de Mountain Bike 2018

Aquest cap de setmana Pal acull la Copa del Món de Mountain Bike 2018
Aquest cap de setmana Pal acull la Copa del Món de Mountain Bike 2018 Autor/a: Iñaki Rubio
L'estació de Vallnord Pal Arinsal ja gairebé ho té tot a punt per acollir aquest cap de setmana la Copa del Món de Mountain Bike 2018, on s'espera l'arribada d'uns 60.000 visitants. Però la bona sintonia amb la Unió Ciclista Internacional (UCI) i tots els espònsors, així com també l'èxit de les edicions passades, fan pensar que l'UCI tornarà a atorgar a Vallnord Pal com a seu de la Copa del Món pels propers dos anys.

La decisió definitiva es prendrà en una reunió a principis de la setmana vinent que ha de servir per acabar de tancar els últims serrells i segellar l'acord, però el cert és que la primera vegada que Andorra va acollir aquest esdeveniment va ser el 2008, i des d'aquesta data ja n'ha acollit sis.

Les xifres d'enguany

Un total de 552 corredors participaran enguany a la Copa del Món de l'UCI que representen a 111 equips comercials diferents, de 39 nacionalitats diferents i venen amb 900 acompanyants. Pel que fa a la cobertura mediàtica, una cinquantena de mitjans de comunicació acreditats i una gran cobertura televisiva amb prop de vint càmeres al llarg de tots els recorreguts amb l'esponsorització de Red Bull, que fa més gran l'esdeveniment. En total prop d'unes 2.300 persones participaran activament, d'alguna manera o altre, en l'edició d'enguany. 

El director de Vallnord- Pal Arinsal, Josep Marticella, ha declarat a l'Agència de Notícies Andorrana que espera recaptar el 10% de la facturació total de l'estació amb els mesos d'estiu.

Les novetats per aquesta edició 2018 giren al voltant del nou circuit de 'cross country' situat al planell de la Caubella, a Pal, on s'hi han ubicat unes grades i el punt de sortida i arribada d'aquesta modalitat per poder seguir amb més facilitat l'esdeveniment. Aquest canvi també ha potenciat l'ampliació de la zona 'paddock'. Pel que fa a les proves de descens continuaran arribant al prat de la Ribera, a la Massana i també la incorporació d'una nova modalitat de BTT de 'short track' que se celebrarà aquest divendres. Les classificatòries i la final de descens es faran el dissabte i el diumenge es faran les finals del 'cross country', ampliant així un dia de competició respecte a l'any passat.

Comentaris


No hi ha cap comentari
 
Editorialginy

giny

giny

giny

giny

giny

giny

giny

giny

giny

giny

giny

giny