Notícia

Així celebrarà Valle Nevado els 30 anys

L'estació xilena prepara 6 grans esdeveniments per a la celebració del seu 30 aniversari

Valle Nevado celebra aquesta temporada els 30 anys
Valle Nevado celebra aquesta temporada els 30 anys Autor/a: Valle Nevado
Així es programen els 6 esdeveniments imprescindibles per a aquesta temporada a l'estació més alta de Xile. D'aquí a poc comencen les vacances d'hivern i Valle Nevado vol celebrar els seus 30 anys amb diversos esdeveniments al llarg de la temporada. Aquests són els que té programats:

1 • Baixada de torxes.

Durant tots els dissabtes de juliol i agost es realitzarà la clàssica baixada de torxes, en la qual més de 100 instructors i pisters llisquen com una serp per la pista il·luminant la muntanya.
A més, per tal de celebrar el 30 aniversari del centre hivernal, el dissabte 28 de juliol s'organitza la baixada especial de torxes, amb un espectacle de llums, festa de colors i focs artificials.
 
2 • Posta de sol a la Corba 17.

Quan el sol s'amaga darrere la muntanya, a partir de les 4 de la tarda tots els dissabtes, els esquiadors i turistes podran gaudir d'un meravellós sunset dins d'un dom que els permetrà observar una fotogènica panoràmica de la Serralada dels Andes. Destacats discjòqueis tocaran la millor música electrònica i pop del moment. Acompanyats per una cervesa o xampany -depenent del dia-, els convidats es poden quedar ballant fins a les 6 de la tarda per acabar de la millor manera aquesta jornada d'esquí. Esdeveniment gratuït per a majors de 18 anys.

3 • Els Concerts de l'Hard Rock de Sant Jaume pugen a Valle Nevado.

Tots els dissabtes de juliol i agost, Valle Nevado va de la mà del Hard Rock Cafè (el mateix que està situat a Santiago, als peus del Costanera Center), i programen concerts des de les 10 de la nit al Pub Tres Puntas. Tant bandes que fan tribut a Guns and Roses, Rolling Stones, entre d'altres, com mix covers visiten l'esmentat pub, per tal de fer ballar i cantar els clients. Els convidats podran ballar, cantar i participar per diferents premis i souvenirs del Hard Rock. Un cop la banda convidada deixi de tocar, un dj puja a l'escenari fins a les 2 de la matinada. Esdeveniment gratuït per a majors de 18 anys.

4 • Competició de celebració dels 30 anys.

A mitjans d'agost, per tal de celebrar els 30 anys de Valle Nevado, es realitzarà una carrera d'esquí i surf de neu (pendent de confirmar data i premis).
 
5 • Foodie 's Week.

Setmana de la gastronomia a l'estació. És la segona versió d'aquesta setmana que barreja la gastronomia amb la neu. Foodie 's Week reunirà a destacats xef nacionals i internacionals que demostraran el millor de la seva cuina per als food lovers. Aquesta setmana es realitzarà durant l'agost.
 
6 • Wine Week.

A Valle Nevado celebren un cop més la Setmana del Vi, on seran presents els cellers més importants del país. Mitjançant diferents activitats, donaran a conèixer la cultura vitivinícola, geografia, terrers i una àmplia degustació dels millors vins de Xile. Aquest any la celebració de la Setmana del Vi pren una connotació especial i s'emmarca en la programació d'actes del 30 aniversari.

Comentaris


No hi ha cap comentari
 

Editorial


Opinions

Més opinions
giny

Edició en paper


giny

giny
giny
giny
giny