Notícia

Primera jornada de la Copa Espanya joves promeses en eslàlom

caiac,eslalom,kayak,piragura,sort,noguera pallaresa
Primera jornada de la Copa Espanya joves promeses en eslàlom Autor/a: Olga Cuevas
Avui dissabte s’han disputat les classificatòries de la Copa d’Espanya de Joves Promeses d’Eslàlom que s’estan disputant a Sort en el marc del 55è Ral·li Internacional de la Noguera Pallaresa. Quatre palistes de Sort classificats per a les semifinals.

A la recta final del 55è Ral·li Internacional de la Noguera Pallaresa s’hi disputa la Copa d’Espanya de Joves Promeses d’Eslàlom on es citen els millors palistes de l’Estat de les categories de promoció femenines i masculines. Concretament, 162 atletes de catorze clubs diferents, provinents de Catalunya, País Basc, Galícia, Aragó, Regió de Múrcia i Comunitat de Madrid.

Cal destacar les classificatòries dels palistes locals per a les semifinals que tindran lloc demà diumenge a partir de les nou del matí al Camp de Regates l’Aigüerola. En la categoria Infantil Masculí C1, s’ha classificat Jonc Hurtado del club Kayak Sort; en la categoria Infantil Masculí K1, ho han fet Max Martinez i Jonc Hurtado també del Club Kayak Sort; i en la categoria Infantil B Masculí K1, Urko Cot i Nicolás Meire de l’Associació Esportiva Pallars.

Per ara, hi ha un alt nivell de competició i s’esperen unes semifinals i finals ben disputades, tot i així, hi ha un clar predomini dels clubs bascos Santiagotarrk i Atlético San Sebastián, els quals també són els que més participants tenen.

Per últim, demà diumenge es donarà per finalitzat el 55è Ral·li Internacional de la Noguera Pallaresa després d’aquestes dues setmanes intensives que Sort ha dedicat a les competicions de piragüisme d’aigües braves a tots nivells i de totes les modalitats: estil lliure, descens, eslàlom, ràfting i esquimotatge.
Entrevista

''Aprofiteu per gaudir de la neu el màxim que pugueu''
Ana Amor Ambaixadora de Diaridelaneu

entrevista


Les més llegides

Edició en paper


Editorial