Notícia

Puigbalador acomiada la temporada amb un balanç econòmic equilibrat

Notícies esperançadores per a l'estació de Puigbalador (Puyvalador). Diumenge va acomiadar la temporada amb tot el domini obert, amb totes les instal·lacions operatives i les pistes amb gruixos de neu superiors als 40 cms. Des de la direcció de l'estació s'ha admès que tot i un començament de temporada difícil, l'estació s'ha estabilitzat i s'han sabut prendre les decisions correctes per tal d'equilibrar el seu balanç econòmic.

Amb 29 dies d'obertura de menys que la temporada passada, l'estació ha registrat una baixada global dels seus clients en un 25% respecte a la campanya anterior en el seu conjunt, però en canvi ha aconseguit augmentar la freqüentació mitja dels esquiadors/dia i un augment de la facturació d'un 12%, el que suposa un 8% més que la temporada 2013-2014.

Per aconseguir aquestes dades s'ha millorat la comunicació digital (via web i xarxes socials) i els acords comercials amb diferents empreses i activitats econòmiques de diferents sectors (Mc Donalds, Decatlhón, Aire BnB, Bla Bla Car, Drivy o amb els Banys i termes de Sant Thomas). Una de les claus per equilibrar els resultats finals ha estat la reducció significativa de les despeses diàries, fet que ha afectat els recursos humans o el consum d'energia. En resum, un balanç sanejat que permetrà a l'estació d'oferir als seus clients nous productes de cara a la nova temporada 2015-16, segons ha confirrmat l'empresa a Diaridelaneu.cat
Entrevista

"Recordo la sensació de llibertat absoluta i la connexió total amb la muntanya"
Rosa Maria Carcasona Agent de viatges - Ambaixadora de Diaridelaneu

entrevista


Les més llegides

Edició en paper


Editorial