Notícia

Tot endreçat amb la línia d'accessoris Helly Hansen

HH,Helly Hansen,stockholm
Tot endreçat amb la línia d'accessoris Helly Hansen Autor/a: Helly Hansen
Des de 1877, la marca noruega Helly Hansen ha desenvolupat equipacions per respondre als estils de vida dels professionals i entusiastes de l'aire lliure, regatistes, muntanyencs, esquiadors i excursionistes. La capacitat per mantenir la roba i l'equip eixut i protegit resulta tan important com mantenir l'usuari sec i protegit en condicions meteorològiques impredictibles. Per a la primavera / estiu 2018, Helly Hansen proposa accessoris de transport pensats fins a l'últim detall i molt funcionals, per respondre a les necessitats de cada aventurer, ja sigui per a la ciutat, la muntanya o el mar (www.hellyhansen.com).

La majoria de regatistes opina que els articles que és fàcil perdre de vista els objectes que deixem sota de la coberta del vaixell, ja que les veles mullades, les cordes i la resta de l'engranatge cubreixen fácilment els espais i dificulten la localització un cop fora a l'aigua. Helly Hansen posa fi a aquest problema amb l'eficaç Helly Pack Bag. Es tracta d'una bossa de lona amb capacitat per 50L, que compta amb un toc especial. Un cop penjada en un pal, una branca oa la barra de la cortina, les cremalleres laterals s'obren completament fins a obtenir un autèntic armari penjant, amb tota mena de compartiments. Les butxaques específiques per als articles d'higiene personal, la roba, el calçat i tota la resta queda a la vista per facilitar l'accés; a la vegada, que les nostres coses es mantinguin allunyades del sòl per a una major seguretat. La borsa està realitzada amb teixit impermeable dissenyat per resistir els ambients més hostils i inclou corretges adaptables que faciliten el transport, fent d'ella un gran company d'equipatge tant per a viatges de curta durada com per als viatges més llargs i amb exposició a l'aire lliure.

PVP recomanat: 90 €

Tant per per a l'urbanita com per al viatger, Helly Hansen presenta la nova motxilla Stockholm Backpack. Disposa de tots els accessoris imaginables com, per exemple, funda portàtil externa, corretges encoixinades, tanca roll-top de fàcil accés i un compartiment davanter per necessitats de ràpid accés. Fabricada amb materials totalment impermeables i duradors, aquesta motxilla suporta les condicions meteorològiques més impredictibles.

PVP recomanat: 70 €

Comentaris


No hi ha cap comentari
 


Editorial

giny

giny

giny

giny

giny

giny

giny

giny

giny