Notícia

Els Angles inverteix 6 milions d'euros en un centre termal

Angléo serà un centre termal destinat a projectar l'après-ski de les Angles com un dels més complets del Pirineu

angléo,les angles,centre termal
Les obres d'Angléo, fotografiades aquest dimecres, es troben molt avançades Autor/a: Diaridelaneu.cat
Al vessant nord del Pirineu no hi ha un après-ski complet en pràcticament cap estació important que s'hi consideri i que no compti amb un centre termal. I això era el que li faltava a Els Angles, una estació que ja abans de la nova infraestructura podia presumir d'oferir un après-ski variat. Però incomplet.


Els Angles, una de les poques estacions d'esquí dels dos vessants del Pirineu que pot presumir de tenir pistes d'esquí amb arribada al mateix nucli urbà, oferirà a partir del pròxim mes de novembre unes noves instal·lacions que encara faran més atractiu el seu peu de pistes. O cosa que és el mateix, el poble.

En aquests mesos estiuencs els operaris treballen a contra-rellotge en les noves instal·lacions del centre termal. El motiu és clar: cal complir els terminis de construcció per tenir finalitzades les obres del nou centre termal de cara a la temporada 2018-19, ja en el compte enrere.

El nou centre termal s'està construint a la cota 1.650 del poble-estació, amb accessos des de l'avinguda principal que travessa el nucli urbà i gairebé davant mateix de l'estació de sortida del telecadira Jassettes Express.

Angléo, un centre termal que es convertirà en un referent

Angléo és el nom d'aquest nou centre termal, que s'està construint sobre les mateixes instal·lacions que ocupaven l'antiga piscina coberta i la històrica pista de bitlles, més coneguda popularment com la Bolera. El centre comptarà amb banys termals interiors però també amb una piscina amb circuit exterior d'accés directe, el que permetrà convertir-se en una instal·lació encara més atractiva i seductora als que agrada estar en contacte directe amb la natura i amb la neu en particular.

Angléo, com a centre termal de dues plantes i una superfície de piscina d'aigua interior de més de 200 m2 i una exterior de 100 m2-, es complementarà amb espais destinats a l'spa, hammam, sauna, cova de sal, solàrium i altres instal·lacions per al tractament corporal sanitari o de bellesa.

Les instal·lacions, molt lluminoses gràcies als grans finestrals que permeten la visió directa del paisatge exterior sobre les pistes d'esquí i el llac de Matamala, s'estan construint amb materials naturals, amb protagonisme de la pedra natural i la fusta.

La construcció d'Angléo té un cost que sobrepassa els 6 milions d'euros. En instal·lacions contigües hi haurà un gran espai multifuncional destinat a collir concerts i fires, a més de continuar acollint l'abans esmentada Bolera dels Angles.

Angléo es va projectar com una instal·lació sorgida del suggeriment o recomanació que els mateixos clients de l'estació consideraven necessària per acabar d'arrodonir un dia al bike-park o a l'estació d'esquí. Està previst que obri 12 mesos a l'any, només amb un tancament de dues setmanes a finals de maig.

Si les obres van sobre el previst i es compleixen els terminis, s'inaugurarà a l'octubre o novembre de 2018, a poques setmanes o dies d'iniciar-se una nova temporada per als esports d'hivern.

Comentaris


No hi ha cap comentari
 
Editorialginy

giny

giny

giny

giny

giny

giny

giny

giny

giny

giny

giny

giny