Notícia

Més obres als accessos a Arcalís

La galeria de protecció d'allaus d'Arcalís estarà enllestida a finals de novembre

galeria,vall de nuria,cremallera
Galeria al cremallera de Vall de Núria. Les galeries, o falsos túnels amb obertures, són infraestructures que permeten paliar els efectes de les allaus. Autor/a: Diaridelaneu.cat
Si fa només uns dies informàvem de l'adjudicació de les obres d'eixamplament i millora de la carretera CG3 entre Ordino i Arcalís, avui ho podem fer d'unes obres que ja estan adjudicades de fa mesos i en marxa. Es tracta de la fase final de la galeria de protecció d'allaus entre Ordino i Arcalís, una de les dues obres importants que aquests dies s'està portant a terme a l'estació andorrana aquest estiu.

El fals túnel amb obertures laterals tindrà 142 metres de llargada i unirà les dues galeries ja existents. Segons informa l'Agència de Notícies Andorrana les obres estan complint els terminis de construcció i s'acabaran al novembre. La construcció de la nova galeria té un pressupost de 1,25 milions d'euros.

Aquestes obres en els accessos s'afegeixen a les que aquests dies també s'estan duent a terme a les mateixes pistes. La construcció d'un nou telecabina entre els sectors Hortell i La Coma també estan en marxa i s'espera que puguin estar enllestides per a la propera temporada. Tot plegat farà que de cara a la nova temporada l'estació ordinenca pugui oferir un bon llistat de millores.

Comentaris


No hi ha cap comentari
 


Editorial

giny

giny

giny

giny

giny

giny

giny

giny

giny