Notícia

Més obres als accessos a Arcalís

La galeria de protecció d'allaus d'Arcalís estarà enllestida a finals de novembre

galeria,vall de nuria,cremallera
Galeria al cremallera de Vall de Núria. Les galeries, o falsos túnels amb obertures, són infraestructures que permeten paliar els efectes de les allaus. Autor/a: Diaridelaneu.cat
Si fa només uns dies informàvem de l'adjudicació de les obres d'eixamplament i millora de la carretera CG3 entre Ordino i Arcalís, avui ho podem fer d'unes obres que ja estan adjudicades de fa mesos i en marxa. Es tracta de la fase final de la galeria de protecció d'allaus entre Ordino i Arcalís, una de les dues obres importants que aquests dies s'està portant a terme a l'estació andorrana aquest estiu.

El fals túnel amb obertures laterals tindrà 142 metres de llargada i unirà les dues galeries ja existents. Segons informa l'Agència de Notícies Andorrana les obres estan complint els terminis de construcció i s'acabaran al novembre. La construcció de la nova galeria té un pressupost de 1,25 milions d'euros.

Aquestes obres en els accessos s'afegeixen a les que aquests dies també s'estan duent a terme a les mateixes pistes. La construcció d'un nou telecabina entre els sectors Hortell i La Coma també estan en marxa i s'espera que puguin estar enllestides per a la propera temporada. Tot plegat farà que de cara a la nova temporada l'estació ordinenca pugui oferir un bon llistat de millores.
Publicitat
Publicitat

Entrevista

"La festa post competició és un gran al·licient. Sense ella, el record per als nens no seria el mateix"
Oriol Guinart Director tècnic de Club Aranès d'Esports d'Iuèrn (CAEI)

entrevista
Publicitat

Les més llegides

Publicitat

Edició en paper


Publicitat
Publicitat
Publicitat

Editorial

Publicitat