Notícia

La plataforma de Soldeu ja és pocs dies d'entrar a la fase de cobriment

D'un total de 16 bigues ja se n'han col·locat 12 i aviat podria començar la fase de cobriment

plataforma,obres,soldeu,bigues
D'un total de 16 bigues ja se n'han col·locat 12 i aviat podria començar la fase de cobriment Autor/a: Albert Rota
A pocs dies de quedar instal·lades les 16 bigues de 90m de longitud i de 170 tones de pes cadascuna, les obres de la plataforma avancen lentament però de forma inexorable. Durant els mes d'agost s'enllestirà la plataforma i també s'iniciarà la construcció de l'edifici de l'aparcament.


Les obres de la plataforma de Soldeu avancen i amb rapidesa. Si a principis de juliol s'instal·lava la primera de les 16 grans bigues, ahir ja se'n portaven 12, de manera que la plataforma és a pocs dies de quedar enllestida en la seva fase número 11. Això vol dir que en breu es començarà el cobriment complet de les 16 bigues i s'iniciarà la fase número 12, o el que és el mateix, la que permetrà que la plataforma ja tingui un sòl continu per sobre les bigues.

Aquests dies es pot observar com l'obra avança lentament però sense aturador, de manera que res fa pensar que no es podran complir amb els terminis d'execució. La plataforma haurà de quedar enllestida al novembre, tres mesos abans de les finals de la Copa del Món d'esquí alpí, previstes per als dies 11 al 17 de març de 2019. L'aparcament, de prop de 450 places que s'ha de construir en una part soterrada de la plataforma, podria quedar pendent de finalització però es podrà utilitzar parcialment durant les finals dels campionats del món d'esquí alpí.

 

Comentaris


No hi ha cap comentari
 

Editorial


Opinions

Més opinions
giny

Edició en paper


giny

giny
giny
giny