Notícia

Tornen les South Lines, una nova pel·lícula d’Aymar Navarro i Txema Trull als Andes


La publicació del tràiler oficial de l'enregistrament en ple hivern austral dóna el tret de sortida a una sèrie de continguts que aniran veient la llum en les pròximes setmanes.


Escapant de les altes temperatures de l'estiu europeu, l'esquiador aranès Aymar Navarro i el fotògraf gironí Txema Trull han viatjat un any més a l'hemisferi sud per posar en marxa una nova edició del seu projecte estrella. Sota el títol de South Lines powered by KAYAK, els Andes tornen a ser protagonistes d'una aventura que els portarà a explorar la imponent serralada sudamericana durant les pròximes sis setmanes a la recerca de les millors línies de freeride.

Tot i la baixa del seu company Adrià Millan, que no ha pogut viatjar per una lesió, la parella de freeriders confia a poder completar l'edició més ambiciosa fins avui gràcies al suport de KAYAK.es, el nou espònsor del projecte. En les seves dues primeres edicions South Lines ha arribat a sumar més de 3 milions de visualitzacions en les diferents peces audiovisuals que han estat publicades.

Les localitzacions escollides per gravar dependran de les condicions, però amb seguretat exploraran noves línies a Xile i l'Argentina i d'altres ja conegudes que tan bons dies d'esquí els han ofert en temporades anteriors.
Per als primers dies d'enregistraments Aymar i Txema estan gaudint d'unes èpiques jornades d'esquí a Las Cuevas, un petit poble argentí des del qual han pogut obrir diverses línies sota unes dures condicions d'hivern austral.

A més de la gravació del South Lines powered by KAYAK, durant la seva estada als Andes, Aymar Navarro participarà al The North Face Chilean Freeride Championship, una de les competicions d'esquí fora de pista més importants de l'hemisferi sud. La cita, que actualment es troba en període d'espera, reunirà al sector de Santa Tere (El Colorado, Xile) a alguns dels millors freeriders del món

Per la seva banda, Txema Trull afronta aquesta nova edició del projecte treballant per primer cop amb càmeres Olympus. El fabricant japonès ha entrat a formar part del projecte aportant material professional de la seva gamma OM-D i la Olympus TG-5, una càmera ideada per afrontar els reptes més extrems.

Comentaris


No hi ha cap comentari
 


Entrevista

Les més llegides

Edició en paper


Editorial

Enquesta

La nostra enquesta: posar ordre a la muntanya


38%


11%


51%

84 vots