Notícia

Torna la Kids Race de La Molina, la competició de bicicleta de descens per als més petits

La cita esportiva, dirigida a nens i nenes de 5 a 14 anys, tindrà lloc el proper 4 d'agost

btt,dh,la Molina,bike park
Torna la Kids Race de La Molina, la competició de bicicleta de descens per als més petits Autor/a: La Molina
Arriba un cap de setmana de competició al bike-park de La Molina. Aquest dissabte 4 d'agost s'hi celebra la Kids Race de La Molina, una prova de BTT de les joves promeses en descens (DH). La cursa comprèn fins a 5 categories i les inscripcions es poden fer el mateix dia de la prova o bé a través de la plataforma de pagament de la botiga en línia de www.lamolina.cat


Demà dissabte 4 d’agost, La Molina serà l’escenari de la cursa més apassionant de l’estiu: la Kids Race, que enguany arriba a la desena edició. Es tracta d’una divertida competició dirigida als menuts enamorats del descens. Els infants de 5 a 14 anys viuran tota una experiència, plena d’emocions i adrenalina, i vibraran amb els diferents trams que configuren el recorregut.
 
La prova, que comprèn dues mànegues (una classificatòria i una final), inclou fins a 5 categories: Prebenjamins (nascuts entre 2012 i 2013); Benjamins (nascuts entre 2010 i 2011); Principiants (nascuts entre 2008 i 2009); Alevins (nascuts entre 2006 i 2007) i Infantils (nascuts entre 2004 i 2005).
 
Tarifes i condicions

El preu per participar-hi és de 21 € i de 10,50 € amb el forfet de temporada. La inscripció inclou Forfet de Bikepark per a tot el dia de la cursa, Pack de Benvinguda, botifarrada, assegurança i entrada a la piscina. Les inscripcions es poden fer el mateix dia de la prova o bé a través de la plataforma de pagament de la botiga en línia de www.lamolina.cat.
 
És obligatori l'ús de proteccions, com casc (recomanable integral), ulleres i guants, i a més es recomana portar genolleres, colzeres, espatlleres, granota i protector pel coll.
 
Programa:

De 9.00 a 10.00 h: Inscripcions a les oficines centrals de La Molina, al costat del Telecabina.
De 10.00 a 11.30 h: Entrenaments
12.00 h: Cursa
13.00 h: Entrega de premis i botifarrada a la zona del llac
 
Per a més informació: www.lamolina.cat

Comentaris


No hi ha cap comentari
 


giny

giny

Editorial

giny

giny

giny

giny

giny

giny

giny

giny

giny