Notícia

Torna la Kids Race de La Molina, la competició de bicicleta de descens per als més petits

La cita esportiva, dirigida a nens i nenes de 5 a 14 anys, tindrà lloc el proper 4 d'agost

btt,dh,la Molina,bike park
Torna la Kids Race de La Molina, la competició de bicicleta de descens per als més petits Autor/a: La Molina
Arriba un cap de setmana de competició al bike-park de La Molina. Aquest dissabte 4 d'agost s'hi celebra la Kids Race de La Molina, una prova de BTT de les joves promeses en descens (DH). La cursa comprèn fins a 5 categories i les inscripcions es poden fer el mateix dia de la prova o bé a través de la plataforma de pagament de la botiga en línia de www.lamolina.cat


Demà dissabte 4 d’agost, La Molina serà l’escenari de la cursa més apassionant de l’estiu: la Kids Race, que enguany arriba a la desena edició. Es tracta d’una divertida competició dirigida als menuts enamorats del descens. Els infants de 5 a 14 anys viuran tota una experiència, plena d’emocions i adrenalina, i vibraran amb els diferents trams que configuren el recorregut.
 
La prova, que comprèn dues mànegues (una classificatòria i una final), inclou fins a 5 categories: Prebenjamins (nascuts entre 2012 i 2013); Benjamins (nascuts entre 2010 i 2011); Principiants (nascuts entre 2008 i 2009); Alevins (nascuts entre 2006 i 2007) i Infantils (nascuts entre 2004 i 2005).
 
Tarifes i condicions

El preu per participar-hi és de 21 € i de 10,50 € amb el forfet de temporada. La inscripció inclou Forfet de Bikepark per a tot el dia de la cursa, Pack de Benvinguda, botifarrada, assegurança i entrada a la piscina. Les inscripcions es poden fer el mateix dia de la prova o bé a través de la plataforma de pagament de la botiga en línia de www.lamolina.cat.
 
És obligatori l'ús de proteccions, com casc (recomanable integral), ulleres i guants, i a més es recomana portar genolleres, colzeres, espatlleres, granota i protector pel coll.
 
Programa:

De 9.00 a 10.00 h: Inscripcions a les oficines centrals de La Molina, al costat del Telecabina.
De 10.00 a 11.30 h: Entrenaments
12.00 h: Cursa
13.00 h: Entrega de premis i botifarrada a la zona del llac
 
Per a més informació: www.lamolina.cat
Publicitat
Publicitat

Entrevista

"La festa post competició és un gran al·licient. Sense ella, el record per als nens no seria el mateix"
Oriol Guinart Director tècnic de Club Aranès d'Esports d'Iuèrn (CAEI)

entrevista
Publicitat

Les més llegides

Publicitat

Edició en paper


Publicitat
Publicitat
Publicitat

Editorial

Publicitat