Notícia

Portè Puymorens reasfalta l'aparcament de la cota 1600

Les estacions d'esquí aprofiten les setmanes d'estiu per fer millores en instal·lacions i serveis

aparcament,reasfaltat,porte,puymorens
Portè Puymorens reasfalta l'aparcament de la cota 1600 Autor/a: Diaridelaneu.cat
Falten 4 mesos perquè comenci una nova temporada de neu. Des del llunyà abril, quan la majoria d'estacions d'esquí van tacar instal·lacions, han passat tres mesos en els quals la majoria de centres hivernals han aprofitat per fer manteniment d'instal·lacions o millores. Una d'aquests és Portè, que ha aprofitat aquestes setmanes per fer algunes millores en el peu de pistes.


Porté Puymorens ha aprofitat aquests darrers dies de juliol per fer algunes millores en el peu de pistes.  L’aparcament de la cota 1.600, punt d'accés a la venda de forfets i a l'edifici comercial que inclou un hotel i un restaurant i caixes expenedores de forfets, ha estat reasfaltat en la seva totalitat.

Aquesta zona d'estacionaments amb accés des de la carretera RN320 ja va ser ampliada l'estiu de 2014 i és una de les més sol·licitades de l'estació des que es va posar en marxa el renovat telecadira 4 places de l'Estanyol i el teleesquí i pista del Soldat. Amb el nou reasfaltat es millora la comoditat dels clients. Les obres van finalitzar la setmana passada.

Comentaris


No hi ha cap comentari
 


giny

giny

Editorial

giny

giny

giny

giny

giny

giny

giny

giny

giny