Notícia

La Molina a l’estiu, esport a 2.000 m

La Molina esdevé a l'estiu un parc temàtic d’alta muntanya d’esports i activitats

La Molina,bike-park,bike,DH
El Bike-park de La Molina, un dels atractius que ofereix La Molina a l'estiu Autor/a: La Molina
Sabeu que a La Molina a l'estiu s'hi poden fer més de 20 activitats diferents? D'aquestes n'hi ha algunes que són 100% esportives, amb l'al·licient que fer esport a 2.000 m d'altura en ple estiu és un plaer: temperatures agradables, paisatges verds i ambient tranquil. En voleu saber més?


Les estacions d’esquí han deixat de ser, només, estacions d’esquí. D’uns anys cap aquí s’han anat transformant en grans espais d’activitats d’alta muntanya en les quals, en funció de l’època de l’any, s’hi desenvolupen activitats d’esport i lleure. Si a l’hivern l’activitat gira entorn de la neu, a l’estiu el reclam és un altre. Un dels màxims exponents d’activitat els 12 mesos és l’estació d’esquí de La Molina. Visitar-la a l’estiu és el més similar a fer-ho a un parc temàtic d’activitats d’alta muntanya. Però, exactament, què hi podem fer? Tot i que en el catàleg d’activitats d’estiu se n’ofereixen 21, n’hi ha 3 clarament esportives.
 
El Bike-park

 
La Molina a l’estiu és sinònim de Bike park. Inaugurat el 2004 ha esdevingut una activitat central entorn de la qual hi han aparegut més propostes. Es tracta del parc més gran de la península Ibèrica, amb 2 remuntadors,  circuits per a descens (down hill), circuits per a cros i, des d’aquest estiu, itineraris per a bicicletes de muntanya elèctriques. Ofereixen servei de lloguer de les tres modalitats de bicicleta.
 
Navegació i senderisme
 
Sigui en piragua, patinet o barqueta podrem gaudir d’una navegació a rem per les aigües del llac més gran de la Molina. Al costat mateix de llac hi ha un espai de jocs lúdics, una àrea esportiva i un xiringuito.

El Telecabina Alp2500 i el telecadira Cap de Comella ens permeten pujar còmodament a més de 2.000 m. Un cop al retorn d’aquests dos remuntadors podrem gaudir d’excel·lents panoràmiques o bé iniciar una excursió fins al Niu de l’Àliga o el Puig Llançada.
Si bé aquestes activitats esportives possiblement són les més populars i conegudes, el cert és que el ventall de propostes és més extens.
 
D’entre les instal·lacions que trobem en el peu de pistes de l’estació destaquen l’espai de fitness, el parc d’aventura dels arbres, les pistes de tenis i la piscina climatitzada.

Si a tot això hi sumem un paisatge sempre verd, la temperatura agradable i la varietat d’activitats que s’hi ofereixen, La Molina s’acaba convertint a l’estiu en una bona opció per passar-hi tot un dia. O més.

Comentaris


No hi ha cap comentari
 
Editorialginy

giny

giny

giny

giny

giny

giny

giny

giny

giny