Notícia

Nou telecabina per a la Vall de Núria

FGC licita per més de 2.400.000€ la renovació del Telecabina Coma del Clot de Vall de Núria

telecabina,vall de nuria,coma del clot
FGC licita la renovació del Telecabina Coma del Clot de Vall de Núria Autor/a: Vall de Núria
Bones no, excel·lents notícies. El Grup FGC surt de compres. Si fa una setmana anunciava la licitació del telecadira de Coll de Pal de La Molina i la prolongació del telecabina Alp2500 fins al Niu de l'Àliga, avui anuncia més inversions en remuntadors. Aquest cop la beneficiada és la Vall de Núria. Qui sap si potser encara tindrem més bones notícies abans de que s'acabi l'estiu.


Ferrocarrils de la Generalitat de Catalunya (FGC) ha obert el procés de licitació per a la renovació del Telecabina Coma del Clot de Vall de Núria per un import de 2.487.506€. S’espera que la nova infraestructura pugui estar a disposició dels usuaris a finals de l’any 2019.

El Telecabina Coma del Clot de Vall de Núria està arribant al final de la seva vida útil i es fa imprescindible la seva renovació.
 
Aquesta actuació permetrà fer 100% accessible aquesta instal·lació a les persones amb mobilitat reduïda, alhora que permetrà augmentar la capacitat i el confort del transport de viatgers.

A més de garantir la connexió i la viabilitat de l’Alberg de Joventut, facilitarà el transport de mercaderies des de l’estació de muntanya de Vall de Núria fins a l’esmentat alberg situat al Pic de l’Àliga.

Comentaris


No hi ha cap comentari
 


Editorial

giny

giny

giny

giny

giny

giny

giny

giny

giny