Notícia

L’associació de monitors AAME no descarta iniciar noves accions legals

monitor,professor,alumnes,arinsal
Un professor d'esquí fent classes en una estació andorrana Autor/a: Diaridelaneu.cat
L’Associació Andorrana de Monitors d’Esquí (AAME) no descarta emprendre accions administratives i legals, com fa dues temporades, si les estacions tornen a imposar el mateix contracte de l’hivern passat. Així ho recull una carta adreçada per l’entitat andorrana a l’Associació d’escoles, professors i entrenadors d’esports d’hivern d’Espanya (Aepedi) en la qual s’informa de la situació laboral d’aquest sector al Principat.

En aquesta s'indica que, si Ski Andorra es manté en l’actitud “dels últims sis anys”, negant-se a asseure’s a negociar, i presenta als instructors els mateixos contractes que la temporada passada,  es traslladarà a les escoles els punts que l’AAME no comparteix i els que no compleixen la llei. En el cas que les pistes no els modifiquessin, seria aleshores quan s’informaria als socis de l’AAME i en assemblea es decidiria si es porten a terme aquestes mesures administratives i legals.

També s'aconsella que en el cas que les estacions presentin el mateix contracte que l’any passat, i no s’hi estigui d’acord, no el firmin o bé hi afegeixin la menció "no conforme". A més es reitera que si les escoles d’esquí segueixen considerant els monitors com a empleats exigiran també que es faciliti a cada instructor els equips de protecció individual (EPI) i el material necessari per poder exercir la professió, tal com recull la llei i com es fa amb la resta de treballadors de les pistes.

De Bondia.ad

 

Comentaris


No hi ha cap comentari
 
Editorialginy

giny

giny

giny

giny

giny

giny

giny

giny

giny