Notícia

Així baixa Aymar Navarro pel corredor de Las Cuevas

El tercer lliurament del seu projecte South Lines als Andes promet imatges espectaculars


El primer episodi de South Lines powered by KAYAK, el nou projecte amb el qual Aymar Navarro i Txema Trull es troben realitzant als Andes a la recerca de nous descensos forapista, ja es pot veure a Facebook.

En el primer shortclip gravat a principis del mes d'agost gravat per les estretes canals properes a la població de Las Cuevas (Andes d'Argentina, a prop estació d'esquí de Penitentes) s'hi poden veure imatges espectaculars. Aquest primer "apertitiu" que ja es pot visualitzar al canal de Facebook i que es va publicar dilluns porta avui més de 70.000 reproduccions. South Lines és un projecte que ha arribat a sumar més de 3 milions de visualitzacions en les dues primeres edicions..

A més de la gravació del South Lines powered by KAYAK, durant la seva estada als Andes, Aymar Navarro participarà al The North Face Chilean Freeride Championship, una de les competicions d'esquí fora de pista més importants de l'hemisferi sud. La cita, que actualment es troba en període d'espera, reunirà al sector de Santa Tere (El Colorado, Xile) a alguns dels millors freeriders del món.

Comentaris


No hi ha cap comentari
 


Entrevista

Les més llegides

Edició en paper


Editorial

Enquesta

La nostra enquesta: posar ordre a la muntanya


38%


11%


51%

84 vots