Notícia

Ski Andorra congela la subvenció de 20.000 euros a la Federació andorrana d'Esquí

Tots els membres de la patronal andorrana de l’esquí estarien d’acord a mantenir la subvenció excepte l'accionista de Saetde, Joan Viladomat

Ski Andorra congela la subvenció de 20.000 euros a la Federació andorrana d'Esquí
Ski Andorra congela la subvenció de 20.000 euros a la Federació andorrana d'Esquí Autor/a: Grandvalira
Ski Andorra té congelada la subvenció de 20.000 euros que atorga anualment a la Federació andorrana d'Esquí. El posicionament contrari de Joan Viladomat, accionista majoritari de SAETDE i membre de Nevasa, l'hauria bloquejat per ara.


Els 20.000 euros els atorga Ski Andorra a la federació, provinents de les estacions d'esquí. La federació ha rebut una carta en què se la informava que la subvenció estava bloquejada després que no tothom estigués d'acord a mantenir-la. Aquest posicionament es va posar de manifest en la darrera junta d'Ski Andorra. La veu discordant seria la de Joan Viladomat, membre de Nevasa. Com que no hi va haver quòrum a la junta, la subvenció, que la federació rep normalment a principi de temporada, no ha tirat endavant com cada any. Si més no de moment. 
   
És previst que Ski Andorra es reuneixi al setembre i que la decisió sobre els 20.000 euros es torni a plantejar. La federació està a l´expectativa de la decisió que prengui Ski Andorra i confia que la situació es pugui reconduir. Segons Andorra Difusió tots els membres de la patronal andorrana de l’esquí estarien d’acord a mantenir la subvenció excepte l'accionista de Saetde, Joan Viladomat.

Comentaris


No hi ha cap comentari
 


giny

giny

Editorial

giny

giny

giny

giny

giny

giny

giny

giny