Notícia

Els Angles es prepara per a un cap de setmana de competicions outdoor

L'estació-poble d'esquí del Capcir organitza els dies 25 i 26 d'agost 2018 dues trails d'alta muntanya i una carrera combinada amb natació

trail,perics
La Trail des Perics se celebrarà el dissabte 25 d'agost Autor/a: Edició 2017 Els Angles TV
L'estació d'esquí de Les Angles es prepara per a un cap de setmana intens en activitat esportiva d'alta muntanya. El Triathlon dels Perics tindrà la seva base logística i operativa al poble, al peu del telecabina Les Pellerins, i es preveu que les proves congreguin a centenars de participants.


El triatló dels Perics és una competició oberta a tothom a la qual es pot optar per participar en la prova de 10 quilòmetres, coneguda com Trail des Jassettes, o la de 23 quilòmetres, Trail des Perics. En tots dos casos el trail discorre per senders d'alta muntanya situats entre les cotes 1.650 i 2.180 m d'altitud, oferint bells paisatges sobre cims, valls i llacs d'aquesta part del Pirineu. El desnivell positiu arriba als 1500 m en el cas del Trail des Perics i de 400 m al Trail des Jasettes. També hi ha l'opció de participar en la caminada "rando" popular de 10 km, de caràcter no competitiu.

El Trail des Perics té sortida a les 09.00 h i arribada a la base del telecabina de les Pèlerins, passant per les Esglésiettes, els llacs de Balcère i la Balmette fins a arribar al cim del Petit Peric i tornada als Angles pel camí vell. Hi haurà dos punts d'avituallament, un dels quals al refugi de la Balmette. Els drets d'inscripció són 18 euros i estan subjectes a disponibilitat de places. (En aquest enllaç: club.quomodo.com/traildesperics). La distància suma 23 km amb 1.400 m de desnivell positiu i 1393 m de negatiu arribant a l'alçada màxima de 2.791 m.

En el cas de la Trail des Jassettes, la sortida serà a les 10.00 h, el recorregut suma 10 km i 400 metres de desnivell positiu. Els drets d'inscripció són 7 euros i estan subjectes a disponibilitat de places. En aquest enllaç: club.quomodo.com/traildesperics.

La jornada conclourà amb un dinar popular a la base de l'estació-poble al preu de 10 euros.

Diumenge, jornada Swim and Run

Diumenge serà el torn per a la natació i la cursa. Els Angles organitza la segona edició d'aquesta competició per equips que combina la travessia del llac de Matamala nedant amb una carrera de dues distàncies. La de 10 km a partir de 16 anys i la de 20 km a partir de 18 anys. Els equips podran ser masculins, femenins o mixtes i es tracta d'una competició que se celebra en un marc excepcional, ja que es desenvolupa al voltant del llac de Matamala, situat al Capcir a 1.600 m d'altitud.
Entrevista

''Aprofiteu per gaudir de la neu el màxim que pugueu''
Ana Amor Ambaixadora de Diaridelaneu

entrevista


Les més llegides

Edició en paper


Editorial