Notícia

Els Angles es prepara per a un cap de setmana de competicions outdoor

L'estació-poble d'esquí del Capcir organitza els dies 25 i 26 d'agost 2018 dues trails d'alta muntanya i una carrera combinada amb natació

trail,perics
La Trail des Perics se celebrarà el dissabte 25 d'agost Autor/a: Edició 2017 Els Angles TV
L'estació d'esquí de Les Angles es prepara per a un cap de setmana intens en activitat esportiva d'alta muntanya. El Triathlon dels Perics tindrà la seva base logística i operativa al poble, al peu del telecabina Les Pellerins, i es preveu que les proves congreguin a centenars de participants.


El triatló dels Perics és una competició oberta a tothom a la qual es pot optar per participar en la prova de 10 quilòmetres, coneguda com Trail des Jassettes, o la de 23 quilòmetres, Trail des Perics. En tots dos casos el trail discorre per senders d'alta muntanya situats entre les cotes 1.650 i 2.180 m d'altitud, oferint bells paisatges sobre cims, valls i llacs d'aquesta part del Pirineu. El desnivell positiu arriba als 1500 m en el cas del Trail des Perics i de 400 m al Trail des Jasettes. També hi ha l'opció de participar en la caminada "rando" popular de 10 km, de caràcter no competitiu.

El Trail des Perics té sortida a les 09.00 h i arribada a la base del telecabina de les Pèlerins, passant per les Esglésiettes, els llacs de Balcère i la Balmette fins a arribar al cim del Petit Peric i tornada als Angles pel camí vell. Hi haurà dos punts d'avituallament, un dels quals al refugi de la Balmette. Els drets d'inscripció són 18 euros i estan subjectes a disponibilitat de places. (En aquest enllaç: club.quomodo.com/traildesperics). La distància suma 23 km amb 1.400 m de desnivell positiu i 1393 m de negatiu arribant a l'alçada màxima de 2.791 m.

En el cas de la Trail des Jassettes, la sortida serà a les 10.00 h, el recorregut suma 10 km i 400 metres de desnivell positiu. Els drets d'inscripció són 7 euros i estan subjectes a disponibilitat de places. En aquest enllaç: club.quomodo.com/traildesperics.

La jornada conclourà amb un dinar popular a la base de l'estació-poble al preu de 10 euros.

Diumenge, jornada Swim and Run

Diumenge serà el torn per a la natació i la cursa. Els Angles organitza la segona edició d'aquesta competició per equips que combina la travessia del llac de Matamala nedant amb una carrera de dues distàncies. La de 10 km a partir de 16 anys i la de 20 km a partir de 18 anys. Els equips podran ser masculins, femenins o mixtes i es tracta d'una competició que se celebra en un marc excepcional, ja que es desenvolupa al voltant del llac de Matamala, situat al Capcir a 1.600 m d'altitud.
Entrevista

"La festa post competició és un gran al·licient. Sense ella, el record per als nens no seria el mateix"
Oriol Guinart Director tècnic de Club Aranès d'Esports d'Iuèrn (CAEI)

entrevista


Les més llegides

Edició en paper


Editorial